Оставиха в ареста Петър, обвинен в палеж на микробус в Поморие

Оставиха в ареста Петър, обвинен в палеж на микробус в Поморие - E-Burgas.com
Архив БНР

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Петър Д., обвинен в палеж на микробус

Той е обвинен за това, че е запалил имущество на значителна стойност – микробус. Престъплението е осъществено на 26.07.2020 г. в град Поморие. По време на разследването е установено, че микробусът в запален, след като е залят с бензин.

Обвиняемият е установен и задържан благодарение на отличните действия на служителите от ОД на МВР – Бургас.

Определението на Районен съд – Поморие може да бъде обжалвано пред Окръжен съд – Бургас. 

Свързани статии
Поморие приема фестивал на българското кино Дилърът Богдан от Бургас отнесе година и 10 месеца от съда, кътал дрога в Кумлука Задържаха двама бургазлии за палеж на три автомобила в Поморие Осъдиха мъж на 4 години за смърт на пътя в Бургас С препоръки за запазване на районните съдилища преминаха петте публични обсъждания в съдилищата Бургаският съд наложи тежка мярка на македонец издирван от Интерпол В Поморие не подкрепиха разработените модели за реформа на Районния съд В Поморие приемат документи за подпомагане на осмокласници Гледат мярката на убиеца на Милен Цветков 5 бона глоба за дружество, ограничило достъпи до "Русалка"
Тагове
съд поморие палеж
Коментари

Още от последните новини