ЧСИ ще запорира сметки на шофьорите с неплатени глоби?

ЧСИ ще запорира сметки на шофьорите с неплатени глоби? - E-Burgas.com

В момента дупката от несъбрани глоби се равнява на 109 млн. лева

ЧСИ да принуждава нарушителите на пътя с най-много неплатени глоби да погасяват задълженията си към КАТ. Това да става със запор на сметки. Предложението идва от Камарата на частните съдебни изпълнители, съобщиха от bTV.

Според данните до момента дупката от несъбрани глоби се равнява на 109 млн. лева. За да се запълни тя, от Камарата предлагат да се предостави списък на ЧСИ на шофьори -рецидивисти с неплатени глоби в последните три години.

“Нека да им запорираме банковите сметки на тези хора, нека да им запорираме скъпите коли, нека да си платят разходите по делата и да видим дали ще продължат да безчинстват по улиците”, предлага председателят на Камарата Георги Дичев.

Свързани статии
Жена е с опасност за живота след катастрофа с мотопед в Средец Нова пътна акция ни чака през уикенда МВР с данни за акциите на пътя в Бургаско Рено и камион се блъснаха край Атия (Снимки) Нова акция в страната след зачестилите катастрофи Автобус и две леки коли се блъснаха между Бургас и Ветрен (Снимки) KAT започва нова национална операция Гледат мярката на убиеца на Милен Цветков Автомобил блъсна дете с велосипед в „Лазур“ и избяга Полицаите излизат утре на протест
Тагове
шофьори ЧСИ КАТ
Коментари

Още от последните новини