ЧСИ ще запорира сметки на шофьорите с неплатени глоби?

ЧСИ ще запорира сметки на шофьорите с неплатени глоби? - E-Burgas.com

В момента дупката от несъбрани глоби се равнява на 109 млн. лева

ЧСИ да принуждава нарушителите на пътя с най-много неплатени глоби да погасяват задълженията си към КАТ. Това да става със запор на сметки. Предложението идва от Камарата на частните съдебни изпълнители, съобщиха от bTV.

Според данните до момента дупката от несъбрани глоби се равнява на 109 млн. лева. За да се запълни тя, от Камарата предлагат да се предостави списък на ЧСИ на шофьори -рецидивисти с неплатени глоби в последните три години.

“Нека да им запорираме банковите сметки на тези хора, нека да им запорираме скъпите коли, нека да си платят разходите по делата и да видим дали ще продължат да безчинстват по улиците”, предлага председателят на Камарата Георги Дичев.

Свързани статии
Турски ТИР и три коли катастрофираха на "Тракия" Кошмарът на К-2 продължава, издирват още трима алпинисти Шерпи издирват Атанас Скатов, въжето на българина се скъсало в подножието на К-2 Разсипан товар край Сунгурларе затвори Ришкия проход Затвориха Прохода на републиката за снегопочистване АПИ предупреждава шофьорите за влошаване на времето МВР предупреждава шофьорите, че времето се влошава КАТ събра над 100 милиона лева от глоби за година 19-годишен младеж загина в катастрофа край Царево, друг е ранен Войната по пътищата взе жертви в Бургаско
Тагове
шофьори ЧСИ КАТ
Коментари

Още от последните новини