Украински граждани спират с голи ръце военните камиони на Русия (видео)

Украински граждани спират с голи ръце военните камиони на Русия (видео) - E-Burgas.com

Украински граждани застанаха пред руските военни машини и се опитаха да ги спрат с голи ръце. Видеото е публикувано във Фейсбук от Николай Лефеджиев, според когото става дума за 67-километровата военна колона на руската армия, която се насочва към Киев и на която вчера бяха показани сателитни снимки.

На видеото се вижда как цивилни и невъоръжени украински граждани застават пред военни на камиони на руснаците и не им позволят да преминат. Хората крещят "Окупатори!" и "Убийци!", докато се опитват да изтикат назад военните машини. Представители на руската армия стрелят във въздуха, но това не плаши украинците, които не се отместват. В крайна сметка обаче тежките машини успяват да си проправят път. 

Свързани статии
Коледна пауза на войната в Украйна Русия обяви български журналист за издирване Парламентът одобри военна помощ за Украйна 6 милиона семейства са без ток в Украйна Депутатите гласуват изпращането на военна помощ на Украйна Захарова заплаши НАТО с война Започват референдуми в няколко области на Украйна за присъединяване към Русия Руският патриарх призова руснаците: Не се страхувайте от смъртта! Сергей Шойгу: Изпращаме 300 000 войници на бойното поле! Войната не е с Украйна, а с колективния Запад Бивш военен министър: Русия се готви да признае Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област за свои територии
Тагове
Украйна
Коментари

Още от последните новини