Тестват системата за електроен прием на първолаци в Поморие

Тестват системата за електроен прием на първолаци в Поморие  - E-Burgas.com

Системата за електронен прием в първи клас, през учебната 2021/2022 г., в град Поморие е тестово отворена до 18 май 2021 г. В този период, родителите имат възможност пробно да регистрират, редактират и отказват заявления за прием.

Същинската регистрация на първокласници ще започне на 20 май и ще продължи до 31 май 2020 г. Преди да се пристъпи към подаването на заявление (регистрация), препоръчваме подробно да се разгледа информацията за работа със системата, в какви срокове се провежда записването и класирането, както и критериите за класиране и необходимите документи.

Датата на първото класиране е 2 юни 2021 г., когато ще бъдат обявени резултатите и след която ще започне записването на децата в училището, в което са приети.

Родителите, които не са обезпечени с интернет достъп, могат да подадат заявления на хартиен носител в училищата, които са им първо желание. В тези случаи данните се качват в системата от учебното заведение. Предимствата в онлайн подаването са във възможността за нанасяне на промени, спестяване на време и по-лесното проследяване на резултатите.

ЕЛЕКТРОНЕН ПРИЕМ В ПЪРВИ КЛАС

Свързани статии
Учителят Тео Теодосиев ще проведе знаменитата си лагер-школа по математика в Бургас "Малката Москва” в Поморие пустее, руснаците се чудят дали да продават имотите си 35 клуба от цялата страна идват да вият хора в Поморие Паякът в Поморие вече дебне нарушители Кметът на Созопол в серия от приемни дни в общината Задържаха под стража дилър от Поморие Английската гимназия ще открие учебната година с нови паралелки Областният управител увери поморийци, че няма да толерира нарушения на закона (Снимки) 30 санирани сгради ще променят облика на Поморие "За" и "против" безплатното море на учениците
Тагове
поморие прием ученици прволаци
Коментари

Още от последните новини