Тестват системата за електроен прием на първолаци в Поморие

Тестват системата за електроен прием на първолаци в Поморие  - E-Burgas.com

Системата за електронен прием в първи клас, през учебната 2021/2022 г., в град Поморие е тестово отворена до 18 май 2021 г. В този период, родителите имат възможност пробно да регистрират, редактират и отказват заявления за прием.

Същинската регистрация на първокласници ще започне на 20 май и ще продължи до 31 май 2020 г. Преди да се пристъпи към подаването на заявление (регистрация), препоръчваме подробно да се разгледа информацията за работа със системата, в какви срокове се провежда записването и класирането, както и критериите за класиране и необходимите документи.

Датата на първото класиране е 2 юни 2021 г., когато ще бъдат обявени резултатите и след която ще започне записването на децата в училището, в което са приети.

Родителите, които не са обезпечени с интернет достъп, могат да подадат заявления на хартиен носител в училищата, които са им първо желание. В тези случаи данните се качват в системата от учебното заведение. Предимствата в онлайн подаването са във възможността за нанасяне на промени, спестяване на време и по-лесното проследяване на резултатите.

ЕЛЕКТРОНЕН ПРИЕМ В ПЪРВИ КЛАС

Свързани статии
24 ученици в Бургаско са се заразили с ковид през уикенда Бургаски ученици постигнаха нов международен успех Отварят триажен кабинет за пациенти със съмнение за ковид в Поморие Пожарникари от Поморие обучиха доброволци в гасенето на пожари (Снимки) Морски общини започват акция по събиране на стари електроуреди Експонираха нови скулптури до старата църква в Поморие (Снимки) Граждани и бизнесмени от Поморие ще се включат с предложения за новия проектобюджет Бум на заразата в училище: 36 ученици и 6 учители с ковид през уикенда в Бургаско Окошариха украинец в Поморие заради контрабандни цигари Онлайн училище при 10% заразени ученици
Тагове
поморие прием ученици прволаци
Коментари

Още от последните новини