Тестват системата за електроен прием на първолаци в Поморие

Тестват системата за електроен прием на първолаци в Поморие  - E-Burgas.com

Системата за електронен прием в първи клас, през учебната 2021/2022 г., в град Поморие е тестово отворена до 18 май 2021 г. В този период, родителите имат възможност пробно да регистрират, редактират и отказват заявления за прием.

Същинската регистрация на първокласници ще започне на 20 май и ще продължи до 31 май 2020 г. Преди да се пристъпи към подаването на заявление (регистрация), препоръчваме подробно да се разгледа информацията за работа със системата, в какви срокове се провежда записването и класирането, както и критериите за класиране и необходимите документи.

Датата на първото класиране е 2 юни 2021 г., когато ще бъдат обявени резултатите и след която ще започне записването на децата в училището, в което са приети.

Родителите, които не са обезпечени с интернет достъп, могат да подадат заявления на хартиен носител в училищата, които са им първо желание. В тези случаи данните се качват в системата от учебното заведение. Предимствата в онлайн подаването са във възможността за нанасяне на промени, спестяване на време и по-лесното проследяване на резултатите.

ЕЛЕКТРОНЕН ПРИЕМ В ПЪРВИ КЛАС

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии
Тагове
поморие прием ученици прволаци
Коментари

Още от последните новини