Спасител: Необходима е плажна полиция, за да няма инциденти в морето

Спасител: Необходима е плажна полиция, за да няма инциденти в морето - E-Burgas.com
Архив

В разгара на летния сезон една от най-важните теми е за безопасността на плажа.

Знаем ли какво да правим, ако се озовем в рискова ситуация във водата? Как да познаем мъртвото вълнение и как да се предпазим от него?

Трябва да се следи флаговата сигнализация, заяви по БНТ спасителят Георги Есов. По думите му, за да бъдат избегнати инциденти, е необходимо да се създаде плажна полиция. Като бъдат глобени няколко души е щяло да се разчуе и да създаде дисциплина в останалите.

Свързани статии
Заповядайте на среща - литературна премиера с Мира Добрева Мира Добрева представя "Светулки зад решетките" в Бургас Христос Екзархос и бенд канят Бургас на Гръцка вечер на 2 март 2024 г. По случай 8 март "Приморец" кани всички жени на парти до зори! Търсите идеалния подарък за Свети Валентин? Изберете разкошен СПА пакет за него, нея или двойки Внимание, влюбени: "Приморец" кани на музикално-кулинарен Свети Валентин Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в "Приморец" Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Порт Прим Арт Фест се утвърди като най-ценния културен форум на Бургас
Тагове
море плажове вълнение плажуващи
Коментари

Още от последните новини