Спасител: Необходима е плажна полиция, за да няма инциденти в морето

Спасител: Необходима е плажна полиция, за да няма инциденти в морето - E-Burgas.com
Архив

В разгара на летния сезон една от най-важните теми е за безопасността на плажа.

Знаем ли какво да правим, ако се озовем в рискова ситуация във водата? Как да познаем мъртвото вълнение и как да се предпазим от него?

Трябва да се следи флаговата сигнализация, заяви по БНТ спасителят Георги Есов. По думите му, за да бъдат избегнати инциденти, е необходимо да се създаде плажна полиция. Като бъдат глобени няколко души е щяло да се разчуе и да създаде дисциплина в останалите.

Свързани статии
Най-модерната в Бургас скуош и тенис зона Арена Приморец  отвори врати  Изгодно ли е да си купите имот на морето? 31-годишен мъж от Черноморец потроши два автомобила (Снимки) Търсите булчинска или официална рокля? Кралици на красотата ще дефилират с разкошни модели на 18.11 в „Приморец“ Сладкарница Kisso кани на сладки моменти на Grand Wedding Expo Бъдещи булки, заповядайте да видите разкошни сватбени рокли от 17 до 19 Ноември в „Приморец“ Най-грандиозното сватбено изложение на Бургас Grand Wedding Expo се завръща този ноември V Порт Прим Арт Фест доведе в Бургас изключителни творци и събития Не пропускайте откриването на изложбата на великолепния световен илюстратор Ясен Гюзелев днес Бургас посрещна Мария Касимова и Нина Николина, днес предстоят театър, кино и литературни премиери
Тагове
море плажове вълнение плажуващи
Коментари

Още от последните новини