Спасител: Необходима е плажна полиция, за да няма инциденти в морето

Спасител: Необходима е плажна полиция, за да няма инциденти в морето - E-Burgas.com
Архив

В разгара на летния сезон една от най-важните теми е за безопасността на плажа.

Знаем ли какво да правим, ако се озовем в рискова ситуация във водата? Как да познаем мъртвото вълнение и как да се предпазим от него?

Трябва да се следи флаговата сигнализация, заяви по БНТ спасителят Георги Есов. По думите му, за да бъдат избегнати инциденти, е необходимо да се създаде плажна полиция. Като бъдат глобени няколко души е щяло да се разчуе и да създаде дисциплина в останалите.

Свързани статии
Георги Чиликов няма да води Черноморец 1919 Задава се събитие, задължително за всички любители на качественото кино: от 5 до 7 октомври вашето място е Морското казино Нина Николина представя Пендара етно проджект – автентичен фолклор с DJ звучене на 5 октомври в Бургас Великолепната Мария Касимова-Моасе представя премиерно новата си книга в Бургас Драстично намаление на цените по Южното Черноморие през септември Експерт: Мъртво течение по морето, опасното явление е до понеделник Драма в морето край Ахтопол, мъртвото вълнение отне два млади живота До 31 градуса по плажовете днес Дълги опашки на Калотина при влизане у нас Забраниха влизането в морето на 12 плажа в Гърция
Тагове
море плажове вълнение плажуващи
Коментари

Още от последните новини