Мира Добрева представя "Светулки зад решетките" в Бургас

Мира Добрева представя

На 12 март 2024 г. (вторник) популярният тв журналист Мира Добрева ще представи в Бургас своята книга "Светулки зад решетките". Домакин на срещата с начален час 18:00, ще бъде Гранд хотел и СПА Приморец. Входът е свободен и всички са добре дошли. Ще има разговори, въпроси и отговори, автографи. Това е втора книга за Мира Добрева след "Столетниците – благословия или орисия" (2020 г.) И двете книги са с логото на Книгомания и ще бъдат налични на срещата в Бургас.

Според писателя и редактор Владимир Зарев: „Светулки зад решетките“ е прекрасен психологически роман за борбата на човека с алкохола и дрогата, всъщност за борбата на човека със себе си!". Сюжетът проследява съдбите на две жени, белязани от поглъщаща ума и тялото алкохолна зависимост и пътищата, през които ги води заболяването им. От дълбоките бездни на човешкото страдание до възвишеното чувство на любовта и прошката, на страниците на тази книга има всичко. Романът разглежда болестта като начин на духовно израстване, пробудено от най-жестоката тъга – вечния страх, че смисълът е загубен. 

Повече, заповядайте да научите лично от автора на книгата.
Мира Добрева ще ви очаква на 12.03.2024 от 18:00 в "Приморец".
 

Свързани статии
Заповядайте на среща - литературна премиера с Мира Добрева Христос Екзархос и бенд канят Бургас на Гръцка вечер на 2 март 2024 г. По случай 8 март "Приморец" кани всички жени на парти до зори! Търсите идеалния подарък за Свети Валентин? Изберете разкошен СПА пакет за него, нея или двойки Внимание, влюбени: "Приморец" кани на музикално-кулинарен Свети Валентин Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в "Приморец" Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Порт Прим Арт Фест се утвърди като най-ценния културен форум на Бургас Иво Сиромахов представя романа си "Бай Тошо" днес 6.10 в Бургас
Тагове
Приморец
Коментари