Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в "Приморец"

Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в

Днес, 20 декември (сряда) от 18,30 ч. магията на Коледа ще оживее в Гранд хотел и СПА Приморец. За това ще се погрижат децата от класовете по пиано към Народно читалище „Любен Каравелов 1940“ и НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ с преподавател прекрасната Самира Алваш, които ще изнесат вълшебен празничен концерт. Младите музиканти са на възраст от предучилищна до 14 г. и ще изпълнят класически произведения и коледни песни на великолепни композитори като Бах, Хендел, Моцарт, Вебер, Кулау, В. Стоянов и други. Коледа ще звучи в "Приморец" в изпълнение на талантливите пианисти за трета поредна година. 

Разкошният традиционен концерт не е единственото, което превръща знаковия бургаски хотел в празнично царство. Всяка година екипът на „Приморец“ полага специални усилия, да пресъздаде за бургазлии и своите гости духа на Коледа чрез пленителни декорации и тематична атмосфера. Още от началото на месеца, символът на гостоприемството на морския град блести в празнична украса, която създава специално настроение и кани да запечатате момента на снимка. Многобройни красиви елхи и кътчета, камината, приказното стълбище потънало в зеленина, приканват да откриете магията на празника навсякъде около себе си. 

Освен заредени с прекрасно настроение, гостите на Гранд хотел и СПА Приморец си тръгват и с многобройни снимки на прекрасните декорации. Красотата и уютът са несравними и са за споделяне! Каква по-добра сцена за коледния концерт на младите пианисти на Бургас? Той започва днес вечерта в лобито на хотела, където белият роял ще очаква да се превърне в част от Коледната атмосфера. Родителите и близките на децата на концерта ще очаква и Самира Алваш – преподавателят по пиано, останала в родния Бургас с благородна мисия - да подкрепи младите дарования по пътя им напред в музиката.

Екипът на Гранд хотел и СПА Приморец пожелава на всички топли и споделени празници, здраве и обич!   


 

Свързани статии
Заповядайте на среща - литературна премиера с Мира Добрева Мира Добрева представя "Светулки зад решетките" в Бургас Христос Екзархос и бенд канят Бургас на Гръцка вечер на 2 март 2024 г. По случай 8 март "Приморец" кани всички жени на парти до зори! Търсите идеалния подарък за Свети Валентин? Изберете разкошен СПА пакет за него, нея или двойки Внимание, влюбени: "Приморец" кани на музикално-кулинарен Свети Валентин Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Порт Прим Арт Фест се утвърди като най-ценния културен форум на Бургас Иво Сиромахов представя романа си "Бай Тошо" днес 6.10 в Бургас
Тагове
Приморец
Коментари

Още от последните новини