По случай 8 март "Приморец" кани всички жени на парти до зори!

По случай 8 март

Денят на кралиците идва! Дами, подарете си страхотен празник на 8 март. Вземете приятелките, може и някой мъж по изключение и идвайте! Гранд хотел и СПА Приморец е запазил специално за вас единия си ресторант с разкошна зала. Ще има музика на живо и DJ парти до зори! За да имате сили да се впуснете в купона с песни и танци, екипът шеф-готвачи ще приготви специално за вас вкусна вечеря в три степени.


Отпразнувайте както трябва своя ден! Вие сте разкошни, силни, неповторими, умеещи да се справяте с всичко, винаги изправящи се след всяко изпитание, успешни майки, бизнес дами, съпруги, балансиращи с по 100 неща накуп. На 8 март оставете всички да се оправят без вас поне за ден, съберете дружките и се отдайте на своя празник от сърце! Заслужавате го! Стига отлагане да дойде правилният момент - знаете, че трябва сами да си подарите тържество и почивка.


Кувертът за специалната вечер за 8 март в Гранд хотел и СПА Приморец - бенд на живо и DJ парти + меню в три степени е на стойност 75 лв./ гост.


Купонът ще продължи до зори! Чакаме ви!


За повече информация и резервации: 056 / 8 12345

Свързани статии
Заповядайте на среща - литературна премиера с Мира Добрева Мира Добрева представя "Светулки зад решетките" в Бургас Христос Екзархос и бенд канят Бургас на Гръцка вечер на 2 март 2024 г. Търсите идеалния подарък за Свети Валентин? Изберете разкошен СПА пакет за него, нея или двойки Внимание, влюбени: "Приморец" кани на музикално-кулинарен Свети Валентин Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в "Приморец" Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Порт Прим Арт Фест се утвърди като най-ценния културен форум на Бургас Иво Сиромахов представя романа си "Бай Тошо" днес 6.10 в Бургас
Тагове
Приморец
Коментари