Семейство от две сестри, дядо и внук са новозаразените в Бургас

Семейство от две сестри, дядо и внук са новозаразените в Бургас - E-Burgas.com

Две сестри на 53 и 48 години, 77-годишният им баща и 34-годишен мъж, син на едната, са четирите новозаразени с коронавирус в Бургас. Това съобщиха официално от общината.

Майката и синът са се завърнали от Италия с личен автомобил, влезли са в България на Цветница през Видин.

Завърнали са се в Бургас за празника във фамилната си къща в бургаски квартал. Заразили са 77-годишният мъж- и 48-годишната жена. Направили са си тестове в частна лаборатория. Вчера двете жени са се влошили и са били настанени в Инфекциозно отделение на УМБАЛ.

Така пациентите там стават 13. Общото състояние на настанените засега е добро, с изключение на един от тях, който е на терапия с кислород, но не е интубиран.

В инфекциозното в Айтос вече няма пациенти с коронавирус. Там ще се настаняват заболелите от други инфекциозни заболявания.

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
коронавирус Бургас
Коментари

Още от последните новини