Събев идва на "Капитан Андреево" заради опашките от камиони

Събев идва на

Министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев ще посети граничния пункт „Капитан Андреево“ утре в 10 ч. във връзка с опашките от тежкотоварните автомобили. Работното посещение е и във връзка с утежнената ситуация по повод поемането от държавата на фитосанитарния контрол.

Събев ще се срещне с представители на турската страна, сред които заместник-министърът на търговията с ресор „Митници“ Туна Турагай, управителят на Одрин, регионални митнически ръководители и други.

Министър Събев стартира още в началото на годината разговори с турската страна за създаване на краткосрочен и дългосрочен план за облекчено преминаване на тежкотоварни автомобили през граничните пунктове.

Свързани статии
БАБХ бие шута на частниците от гьола на "Капитан Андреево" Отново интензивен трафик на "Капитан Андреево" Събев обеща спешни мерки за трафика на границата с Турция Българските превозвачи все по-трудно правят курсове от и до Русия Пресякоха контрабанда на злато за близо 700 хил. лв. на българо-турската граница (Снимки) Предстои разширение на ГКПП "Малко Търово" и нов туристически пункт край Резово Облекчават трафика по южната граница Събев обеща по-бърз и чист влак до морето Хванаха мъж с нелегални 22 хил. евро на "Капитан Андреево" Бургаски митничари пресякоха контрабанда на злато за над 100 бона
Тагове
събев камиони капитан андреево
Коментари

Още от последните новини