Събев идва на "Капитан Андреево" заради опашките от камиони

Събев идва на

Министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев ще посети граничния пункт „Капитан Андреево“ утре в 10 ч. във връзка с опашките от тежкотоварните автомобили. Работното посещение е и във връзка с утежнената ситуация по повод поемането от държавата на фитосанитарния контрол.

Събев ще се срещне с представители на турската страна, сред които заместник-министърът на търговията с ресор „Митници“ Туна Турагай, управителят на Одрин, регионални митнически ръководители и други.

Министър Събев стартира още в началото на годината разговори с турската страна за създаване на краткосрочен и дългосрочен план за облекчено преминаване на тежкотоварни автомобили през граничните пунктове.

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Най-много контрабанда е пресечена на ГКПП „Капитан Андреево” Митничарите от МП "Капитан Андреево" заловили над 27 млн. контрабандни лева през 2022 Създават нови две платна на ГКПП "Капитан Андреево" Контрабандна валута над 1 млн. лева откриха митничари на "Капитан Андреево" (Снимки) Откриха над 100 кг хероин в автомобил с малолетни деца (Видео) БАБХ бие шута на частниците от гьола на "Капитан Андреево" Отново интензивен трафик на "Капитан Андреево" Събев обеща спешни мерки за трафика на границата с Турция Българските превозвачи все по-трудно правят курсове от и до Русия
Тагове
събев камиони капитан андреево
Коментари

Още от последните новини