Протестиращи отидоха на плаж пред "подпорната стена" на Алепу

Протестиращи отидоха на плаж пред
Снимка БГНЕС

Протестен плаж пред подпорната стена с искане за оставка. В инициативата се включиха десетки граждани. Това е поредната акция по родното Черноморие, която влиза в унисон с антиправителствените демонстрации у нас, показа frognews.bg.

Напрегнат 31 ден от протестите в България. Днес е наситено със събития. По-рано протестиращи отидоха на плаж и край летните сараи на Ахмед Доган в парк "Росенец", който се превърна в една от горещите точки на общественото недоволство заради акцията на Христо Иванов, разиграла се там преди месец.

Подпорната стена на Алепу пък бе още дна капка, която допринесе за преливането на общественото търпение. Строежът на хотелския комплекс в района на Шофьорския плаж се превърна в черна точка от биографията на управляващите, а казусът предизвика лавина от скандали и проверки.

 

Свързани статии
Официално: "Подпорната стена" на Алепу е незаконна Прокуратурата натиска Ревизоро за проверки на скандалните строежи в Синеморец, чака резултати Изслушват Гешев днес, една от темите в доклада му е строителството по Черноморието Нови нарушения в разрешението за строеж на „Алепу“ Съдът решава законна ли е "подпорната стена" на Алепу Собствениците на незаконни постройки по морето ще имат 14-дневен срок за доброволно премахване Започнаха обвиненията по казуса „Алепу“ Установиха множество нарушения в Росенец, Буджака и Обзор Граждани се стягат и за масово плажуване край подпорната стена на Алепу Съдът отложи делото за строежа на Алепу
Тагове
алепу строеж
Коментари

Още от последните новини