Протестиращи отидоха на плаж пред "подпорната стена" на Алепу

Протестиращи отидоха на плаж пред
Снимка БГНЕС

Протестен плаж пред подпорната стена с искане за оставка. В инициативата се включиха десетки граждани. Това е поредната акция по родното Черноморие, която влиза в унисон с антиправителствените демонстрации у нас, показа frognews.bg.

Напрегнат 31 ден от протестите в България. Днес е наситено със събития. По-рано протестиращи отидоха на плаж и край летните сараи на Ахмед Доган в парк "Росенец", който се превърна в една от горещите точки на общественото недоволство заради акцията на Христо Иванов, разиграла се там преди месец.

Подпорната стена на Алепу пък бе още дна капка, която допринесе за преливането на общественото търпение. Строежът на хотелския комплекс в района на Шофьорския плаж се превърна в черна точка от биографията на управляващите, а казусът предизвика лавина от скандали и проверки.

 

Свързани статии
Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Започва събарянето на скандалния строеж на "Алепу", оставят само подпорната част Наградиха бургаски прокурори по казуса "Алепу" ВАС окончателно: Разрешителното за строежа в местността Алепу е нищожно Спират строежа на хотел над "Бутамята" Мария Нейкова: Усещането за безнаказаност и отсъствие на институциите трябва да спре ВАП: Разрешението на строежа на Алепу е нищожно Призрачни бетонни скелети загрозяват Черноморието, а строежите продължават Община Созопол: Преместваемите обекти на „Смокините“ са в концесията и са одобрени от държавата Антикорупционният фонд със сигнал до Комитова заради строеж на "Смокиня"
Тагове
алепу строеж
Коментари

Още от последните новини