Наградиха бургаски прокурори по казуса "Алепу"

Наградиха бургаски прокурори по казуса

Главният прокурор награди държавните обвинители от Окръжна прокуратура-Бургас, изготвили и внесли в съд протеста, въз основа на който бе обявена нищожността на строителното разрешение, даващо възможност за изграждане на хотел в местността Алепу.

Андрей Червеняков и Христо Колев изготвиха, внесоха и поддържаха в  Административен съд-Бургас протеста, въз основа на който бе обявена нищожността на строителното разрешение, даващо възможност за изграждане на хотел в местността Алепу.

Прокурорите Червеняков и Колев получиха отличие „Служебна благодарност“ за проявен висок професионализъм и безупречно изпълнение на служебните си задължения.

Надградите са присъдени по предложение на прокурор Георги Чинев - административен ръководител на Окръжна прокуратура-Бургас, който ги връчи на колегите си, пожелавайки им здраве и нови професионални успехи.

Галерия
Свързани статии
Започва събарянето на скандалния строеж на "Алепу", оставят само подпорната част ВАС окончателно: Разрешителното за строежа в местността Алепу е нищожно Гешев се срещна с бургаски прокурори и следователи, иска честни и прозрачни избори Мария Нейкова: Усещането за безнаказаност и отсъствие на институциите трябва да спре ВАП: Разрешението на строежа на Алепу е нищожно Продължават проверките на Алепу Служебният екоминистър: Искам да съборя строежа на Алепу, но нямам правомощия "Изправи се! Мутри вън!" искат Комисия за "Алепу" и къщата в Барселона Кметът на Бургас Димитър Николов и активът на ГЕРБ протестираха на Алепу (Видео) Общественикът Здравко Василев от Приморско с позиция срещу брат си за скандалната "Подпорна стена" на "Алепу"
Тагове
алепу прокурори
Коментари

Още от последните новини

Спорт
Наградиха бургаски прокурори по казуса

Регата 24 Май