Наградиха бургаски прокурори по казуса "Алепу"

Наградиха бургаски прокурори по казуса

Главният прокурор награди държавните обвинители от Окръжна прокуратура-Бургас, изготвили и внесли в съд протеста, въз основа на който бе обявена нищожността на строителното разрешение, даващо възможност за изграждане на хотел в местността Алепу.

Андрей Червеняков и Христо Колев изготвиха, внесоха и поддържаха в  Административен съд-Бургас протеста, въз основа на който бе обявена нищожността на строителното разрешение, даващо възможност за изграждане на хотел в местността Алепу.

Прокурорите Червеняков и Колев получиха отличие „Служебна благодарност“ за проявен висок професионализъм и безупречно изпълнение на служебните си задължения.

Надградите са присъдени по предложение на прокурор Георги Чинев - административен ръководител на Окръжна прокуратура-Бургас, който ги връчи на колегите си, пожелавайки им здраве и нови професионални успехи.

Галерия
Свързани статии
Започва събарянето на скандалния строеж на "Алепу", оставят само подпорната част ВАС окончателно: Разрешителното за строежа в местността Алепу е нищожно Гешев се срещна с бургаски прокурори и следователи, иска честни и прозрачни избори Мария Нейкова: Усещането за безнаказаност и отсъствие на институциите трябва да спре ВАП: Разрешението на строежа на Алепу е нищожно Продължават проверките на Алепу Служебният екоминистър: Искам да съборя строежа на Алепу, но нямам правомощия "Изправи се! Мутри вън!" искат Комисия за "Алепу" и къщата в Барселона Кметът на Бургас Димитър Николов и активът на ГЕРБ протестираха на Алепу (Видео) Общественикът Здравко Василев от Приморско с позиция срещу брат си за скандалната "Подпорна стена" на "Алепу"
Тагове
алепу прокурори
Коментари

Още от последните новини

Светът
Наградиха бургаски прокурори по казуса

TikTock

Светът
Наградиха бургаски прокурори по казуса

Африка