Антикорупционният фонд със сигнал до Комитова заради строеж на "Смокиня"

Антикорупционният фонд със сигнал до Комитова заради строеж на
Снимка АКФ

Антикорупционният фонд (АКФ) отправи сигнал до министъра на регионалното развитие и благоустройството за нерегламентираното строителство на плаж „Смокиня“, пише БНР.

Фондът иска министър Виолета Комитова да се произнесе дали новите обекти на плажа представляват „преместваем обект“ или „строеж“ и дали нарушават законовите норми.

От правната програма на фонда заявяват, че обектът, който се изгражда на плажа, не отговаря на дефиниции за преместваем обект.

Свързани статии
Над 80% от българите искат контрол над евросредтсвата, но не и от правителството Спипаха с подкуп висш държавен служител от ДФ "Земеделие" Спират строежа на хотел над "Бутамята" Комитова: Целевите пари за ремонти на "Тракия" не са отишли за това Виолета Комитова: Парите на АПИ са изхарчени до април Кирил Петков: Нито един от опасните язовири не е ремонтиран, а са надплатени 200 млн.лв. "Автомагистрали" давали обществени поръчки без да имат пари за тях Ненов Димов отива на съд за корупция АПИ вече е с нов шеф ВАП: Разрешението на строежа на Алепу е нищожно
Тагове
корупция строеж Виолета Комитова
Коментари

Още от последните новини