Антикорупционният фонд със сигнал до Комитова заради строеж на "Смокиня"

Антикорупционният фонд със сигнал до Комитова заради строеж на
Снимка АКФ

Антикорупционният фонд (АКФ) отправи сигнал до министъра на регионалното развитие и благоустройството за нерегламентираното строителство на плаж „Смокиня“, пише БНР.

Фондът иска министър Виолета Комитова да се произнесе дали новите обекти на плажа представляват „преместваем обект“ или „строеж“ и дали нарушават законовите норми.

От правната програма на фонда заявяват, че обектът, който се изгражда на плажа, не отговаря на дефиниции за преместваем обект.

Свързани статии
Зарков: Българските делегирани прокурори са получили над 150 сигнала за корупция Парични бонуси срещу сигнали за укриване на данъци Отговорът на Кралев за Зимния дворец: Видеото на министъра е манипулация Кирил Петков: Корупцията е инструмент за чуждо влияние, нужни са общи усилия за противодействие Лаура Кьовеши пристига у нас по покана на Кирил Петков Посегнаха и на онкоболните: Източиха 200 хил.лв. от болница в Благоевград Започва събарянето на скандалния строеж на "Алепу", оставят само подпорната част Бургазлии ще търсят помощ в правосъдното министерство заради имотни измами Зам.-мининистър Шишков: Целта е не да се спре пътното строителство, а да е в полза на обществото Откриха нарушения за милиони и при ремонтите на републиканската пътна мрежа
Тагове
корупция строеж Виолета Комитова
Коментари

Още от последните новини