Антикорупционният фонд със сигнал до Комитова заради строеж на "Смокиня"

Антикорупционният фонд със сигнал до Комитова заради строеж на
Снимка АКФ

Антикорупционният фонд (АКФ) отправи сигнал до министъра на регионалното развитие и благоустройството за нерегламентираното строителство на плаж „Смокиня“, пише БНР.

Фондът иска министър Виолета Комитова да се произнесе дали новите обекти на плажа представляват „преместваем обект“ или „строеж“ и дали нарушават законовите норми.

От правната програма на фонда заявяват, че обектът, който се изгражда на плажа, не отговаря на дефиниции за преместваем обект.

Свързани статии
Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър КПКОНПИ подхвана бивш вътрешен министър за пране на пари Гълъб Донев: България е правова държава, не е корумпирана Арестуваха трима гранични полицаи край Малко Търново Предлагат нова агенция да се бори с корупцията по високите етажи Демерджиев очаква разработки срещу сериозни политически играчи Зарков: Българските делегирани прокурори са получили над 150 сигнала за корупция Парични бонуси срещу сигнали за укриване на данъци Отговорът на Кралев за Зимния дворец: Видеото на министъра е манипулация Кирил Петков: Корупцията е инструмент за чуждо влияние, нужни са общи усилия за противодействие
Тагове
корупция строеж Виолета Комитова
Коментари

Още от последните новини