Община Созопол: Преместваемите обекти на „Смокините“ са в концесията и са одобрени от държавата

Община Созопол: Преместваемите обекти на „Смокините“ са в концесията и са одобрени от държавата - E-Burgas.com
Снимка АКФ

Община Созопол излезе със становище по нашумелия казус с плаж „Смокините-север“, в който съобщава, че издадените от главния архитект разрешителни за поставяне на преместваеми обекти, са съобразно представен концесионен договор и одобрената от Министерство на туризма схема.

„В същата са посочени конкретни площи, функционалност на обектите, вида на материалите, вида на конструкцията, временни връзки със съществуващи мрежи и съоръжения“, заявяват от администрацията на кмета Тихомир Янакиев.

Общината ще направи допълнителен коментар по темата след като се запознаят със сигнала на ДНСК, който все още не е пиостъпил в община Созопол.

Свързани статии
Морето през септември - до 30% по-евтино Пожарна-кемпер заседна на дюните край Шофьорския плаж Спират строежа на хотел над "Бутамята" Близо 30 градуса по морето и днес, грабвайте хавлиите Поставиха бетонни съоръжения на плаж "Журналист" Бургаските спасители: Не трябва да се надценяваме в горещините Disney и Netflix ще снимат по Черноморието Прокуратурата откри нарушения в границите на плажовете в Лозенец Министерството за "Смокиня": Никой не може да прави забрани на свободната зона! ВАП: Разрешението на строежа на Алепу е нищожно
Тагове
строеж плаж Смокините-север
Коментари

Още от последните новини