Преспи сняг във влака София - Бургас

Преспи сняг във влака София - Бургас - E-Burgas.com
bTV "Аз, репортерът"

Пътник показа шокиращи кадри от влака София - Бургас, в който се виждат заснежени вагони. Момчил Младенов е изпратил снимки в рубриката на bTV "Аз, репортерът", в която се вижда вагон пълен със сняг. 

Причината за снега е скъсано уплътнение на вратата, през което е навлизал във вагона, обясни в ефира на bTV Анатолий Атанасов, директор на „Оперативна дейност“ в БДЖ. Превозните бригади са инструктирани при такива случаи, които са рядкост, да преместват пътниците в други вагони, в които условията са нормални, добави той.

На ремонтния персонал му е обърнато внимание, за да не се допускат такива случаи отново. Около обяд вагонът ще пристигне в София и в депо „Надежда“ ще му бъде извършен ремонт, каза още Атанасов.

Свързани статии
Министър Папукчийски: Извинявам се на всички, които са принудени да пътуват с БДЖ Пътническите влакове в България навъртяха 10 месеца закъснение за една година Над 10 хиляди допълнителни места в БДЖ по празниците Новата ера в БДЖ: София-Бургас за 4 часа и половина БДЖ с нова структура, очаква резултати до шест месеца БДЖ ще подобрява условията и чистотата във влаковете Събев обеща по-бърз и чист влак до морето БДЖ с нов график заради ремонти Токът оскъпява и билетите за БДЖ БДЖ избра изпълнител по процедурата за наем на локомотиви
Тагове
бдж
Коментари

Още от последните новини