БДЖ с нов график заради ремонти

БДЖ с нов график заради ремонти - E-Burgas.com

Нов график за движение на влаковете влиза в действие на 11 против 12 декември, оповестяват от БДЖ. Новото разписание е съобразено с идните ремонтни действия в разнообразни сектори на железопътната мрежа. За БНР инж. Ивайло Георгиев - началник на Отдел "Организация на транспортите" в БДЖ-Пътнически транспорти, посочи:

"Най-фрапиращи са измененията сред София и Пловдив. В останалите райони на страната разписанията на влаковете остават съвсем без изменение. Бързите влакове които свързват София с Варна, Бургас, Горна Оряховица, Свиленград ще останат без изменение. В крайградските региони на столицата и на град Пловдив обслужването на жителите ще остане без изменение. Сега резервираме единствено движението на влаковете, които свързват България и Румъния".

Подробна информация клиентите на БДЖ могат да получат на всички гари в страната, по телефона, както и в интернет.

Свързани статии
Преспи сняг във влака София - Бургас Министър Папукчийски: Извинявам се на всички, които са принудени да пътуват с БДЖ Пътническите влакове в България навъртяха 10 месеца закъснение за една година Над 10 хиляди допълнителни места в БДЖ по празниците Новата ера в БДЖ: София-Бургас за 4 часа и половина БДЖ с нова структура, очаква резултати до шест месеца БДЖ ще подобрява условията и чистотата във влаковете Събев обеща по-бърз и чист влак до морето Ето какво е разписанието на автобусите в Бургас утре Повече влакове и автобуси по празниците
Тагове
бдж влакове разписание
Коментари

Още от последните новини