БДЖ ще подобрява условията и чистотата във влаковете

БДЖ ще подобрява условията и чистотата във влаковете - E-Burgas.com

Приоритетно ще се работи по подобряване на условията и чистотата във вагоните. Това заяви в'Тази сутрин" по bTV новият директор на Управителния съвет на БДЖ. Над 400 милиона лева са общите заryби в железниците, допълни той.

Часът е малко преди 8. От гара Горна Оряховица пристигат и заминават първите влакове по светло. Пътниците, които често ползват услугите на железниците, очакват да се подобри обслужването, пътуването, графикът, както и тоалетните.

Много студенти избират да пътуват с БДЖ. Такъв е и Светослав Бужев, който сподели, че за него не е проблем, че няма интернет във влаковете.

Новото ръководство на 6ДЖ определи като приоритетна задача подобряването на чистотата във влаковете. "Българските железници през последните години заryбиха профила си на национален превозвач. Трябва да създадем стандарт, който железницата да може да поддържа с различни параметри на услугата", заяви за bTV Симеон Евтимов, председател на УС на БДЖ.

В противен случай железницата е на път да се превърне в транспорт със сантиментална стойност.

 

Свързани статии
Преспи сняг във влака София - Бургас Министър Папукчийски: Извинявам се на всички, които са принудени да пътуват с БДЖ Пътническите влакове в България навъртяха 10 месеца закъснение за една година Над 10 хиляди допълнителни места в БДЖ по празниците Новата ера в БДЖ: София-Бургас за 4 часа и половина БДЖ с нова структура, очаква резултати до шест месеца Събев обеща по-бърз и чист влак до морето Повече влакове и автобуси по празниците БДЖ с нов график заради ремонти Токът оскъпява и билетите за БДЖ
Тагове
бдж влакове
Коментари

Още от последните новини