По последни данни 9 са новозаразените в страната

По последни данни 9 са новозаразените в страната - E-Burgas.com
bgonair.bg

Девет са доказаните нови случаи на коронавирус у нас през деня, а общо броят на заразените у нас достигна 1024 души. Трима от новите заразени са от област София, по два случая в Пловдив и Кюстендил и по 1 в Пазарджик и Перник.

Лабораториите продължават да работят. 262 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 37 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники. 

Свързани статии
Иво Баев: Срам ме е, че съм юрист в държава с такъв правосъден министър Професор прогнозира 10 000 заразени с COVID-19 наесен 81 са новите случаи на COVID-19 у нас Въпреки новите рекорди: Няма да затягаме мерките, вирусът бил по-слаб Финалът на "Гласът на България" - на живо на голям екран пред общината (Видео) 93 нови случая на коронавирус у нас, един е починал Шеф на РЗИ: Скоро ще се върнем към нормалния начин на живот Най-пострадали сме финансово от пандемията в целия ЕС Коронавирусът продължава да отстъпва - 32-ма излекувани срещу 17 новозаразени у нас 42-ма се излекуваха от коронавирус за денонощието
Тагове
българия
Коментари

Още от последните новини