По последни данни 9 са новозаразените в страната

По последни данни 9 са новозаразените в страната - E-Burgas.com
bgonair.bg

Девет са доказаните нови случаи на коронавирус у нас през деня, а общо броят на заразените у нас достигна 1024 души. Трима от новите заразени са от област София, по два случая в Пловдив и Кюстендил и по 1 в Пазарджик и Перник.

Лабораториите продължават да работят. 262 са лицата с потвърден COVID-19, които са настанени под лекарско наблюдение в болнични условия. 37 са пациентите с COVID-19, които са в интензивни отделения и клиники.



 

Свързани статии
Ивайло Мирчев: Време е да им кажем "довиждане" на ГЕРБ в големите градове Христо Иванов: Приемането на еврото гарантира забогатяване на страната Ивайло Мирчев също хвърли оставка Христо Иванов: Резултатът ни не е провал, но е разочароващ Лозан Панов заподозря предателство от страна на "Демократична България" Лозан Панов: ДПС играе на изборите с двама, трима играчи "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент "Демократична България": Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока промяна в страната След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН „Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ”
Тагове
българия
Коментари

Още от последните новини