„Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ”

„Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ” - E-Burgas.com

„Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ” в разговори за съставяне на правителство. От обединението вече са получили писмо от партията на Слави Трифонов. 

„Когато получим пълната информация за нагласите, намеренията, персоналния състав на кабинета, нашата коалиция ще вземе своите решения за това как да се отнесе към предложения проектокабинет”, уточни още Иванов, цитиран от Нова тв. 

Той обясни, че не се чувства лично засегнат от думите на Слави Трифонов.

Свързани статии
Лозан Панов: ДПС играе на изборите с двама, трима играчи "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент "Демократична България": Дайте ни мандата, за да гарантираме дълбока промяна в страната СУ заключи: Петър Илиев е плагиатствал СУ ще проверява плагиатствал ли е Петър Илиев Слави през 2015 година: Не ви ли изглежда нелепо да вляза в политиката? (видео) След седем дни става ясно дали "Демократична България" ще подкрепи кабинет на ИТН Без изненада: ГЕРБ обяви, че няма да подкрепи ИТН Атанас Зафиров: БСП и ИТН имат почти еднакви виждания за социална политика, здравеопазване и икономика Ново напрежение: Христо Иванов обвини Слави Трифонов в лъжа
Тагове
Христо Иванов Демократична България Има такъв народ
Коментари

Още от последните новини