„Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ”

„Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ” - E-Burgas.com

„Демократична България” ще участва в срещата с „Има такъв народ” в разговори за съставяне на правителство. От обединението вече са получили писмо от партията на Слави Трифонов. 

„Когато получим пълната информация за нагласите, намеренията, персоналния състав на кабинета, нашата коалиция ще вземе своите решения за това как да се отнесе към предложения проектокабинет”, уточни още Иванов, цитиран от Нова тв. 

Той обясни, че не се чувства лично засегнат от думите на Слави Трифонов.

Свързани статии
Ивайло Мирчев: Време е да им кажем "довиждане" на ГЕРБ в големите градове Христо Иванов: Приемането на еврото гарантира забогатяване на страната Още депутати може да напуснат Слави Трифонов Слави Трифонов няма да подкрепи кабинет с премиер Петков или Василев Тошко Йорданов: При Кирил Петков и при Бойко Борисов доминира Азът По-голямата част от българите приемат решението на Слави Трифонов като изнудване Проф. Радулов: Тошко Йорданов ни каза, че сме нищо, защото хората гласували за Слави, а не за нас Слави Трифонов: Нямам нищо общо с Ахмед Доган и не съм го виждал от много години Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП Ивайло Мирчев също хвърли оставка
Тагове
Христо Иванов Демократична България Има такъв народ
Коментари

Още от последните новини