Отлагат празника на "Меден рудник"

Отлагат празника на

След променената епидемиологична обстановка в страната и обнародваната заповед на министъра на здравеопазването от вчера., екипът на Народно читалище „Паисий Хилендарски 1928“ и Община Бургас взеха решение тазгодишният празник на „Меден рудник“ да бъде отложен до момент, в който е възможно осъществяването му.

"Знаем, че очаквахте с нетърпение това събитие. Ние също с голямо желание подготвяхме програмата и дори вече е готов афишът за празненствата.

Искрено съжаляваме, че няма да се видим на 18 септември, но не губим надежда! Продължаваме да търсим опции за провеждането на събитието до края на годината. Ще следим и анализираме внимателно ситуацията." написаха от община Бургас.

 

Свързани статии
Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Ето го новия парк в "Меден рудник" Четири пожарни продължават гасенето на склада в "Меден рудник" РИОСВ уверили кмета, че показателите на въздуха след пожара били в норма Десетки семейства в "Меден рудник" със сметки за ток над 500 лв Започна приемът на документи за настаняване в студентския блок в "Меден рудник", ето условията Облагородиха пространството край бл. 131 в "Меден рудник" (Снимки) Девойка от "Меден рудник" открадна дебитната карта от дома си и я даде на гаджето си Затварят частично улица в "Меден рудник" заради ремонт Манастирът край "Меден рудник" отваря врати на Богородица
Тагове
Меден рудник
Коментари

Още от последните новини