Отлагат празника на "Меден рудник"

Отлагат празника на

След променената епидемиологична обстановка в страната и обнародваната заповед на министъра на здравеопазването от вчера., екипът на Народно читалище „Паисий Хилендарски 1928“ и Община Бургас взеха решение тазгодишният празник на „Меден рудник“ да бъде отложен до момент, в който е възможно осъществяването му.

"Знаем, че очаквахте с нетърпение това събитие. Ние също с голямо желание подготвяхме програмата и дори вече е готов афишът за празненствата.

Искрено съжаляваме, че няма да се видим на 18 септември, но не губим надежда! Продължаваме да търсим опции за провеждането на събитието до края на годината. Ще следим и анализираме внимателно ситуацията." написаха от община Бургас.

 

Свързани статии
Затварят частично улица в "Меден рудник" заради ремонт Манастирът край "Меден рудник" отваря врати на Богородица Наближава крайният срок за кандидатстване за подмяна на стари печки Предстоят мащабни ВиК инвестиции в Меден рудник и Върли бряг Нов зелен парк изниква на мястото на блатото в "Меден рудник" Облагородяват отдавна забравен район в ж.к. "Меден рудник" Общинските съветници от ГЕРБ искат повече инвестиции за "Меден рудник" "Меден рудник" ще продължи да се развива - с общежития и спортни комплекси "Меден рудник" празнува 100-годишен юбилей Меден рудник чуква един век, търсят снимки за изложба
Тагове
Меден рудник
Коментари

Още от последните новини