Девойка от "Меден рудник" открадна дебитната карта от дома си и я даде на гаджето си

Девойка от

17-годишно момиче открадна дебитната карта на баща си, след която я изпрати заедно с ПИН кода на приятеля си от от пловдивското село Бачково, съобщиха от пресцентъра на полицията. 

Кражбата е извършена на 19 октомври от семейния апартамент на майката и дъщерята в блок 104 в "Меден рудник". Веднага е бил подаден сигнал в полицията, а престъплението е било разкрито седмица по-късно.

В дебитната карта е имало общо 600 лв., а след кражбата били извършени две транзакции за общо 400 лв. от приятеля на  момичето по нейна заръка.  

 

Свързани статии
Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Ето го новия парк в "Меден рудник" Четири пожарни продължават гасенето на склада в "Меден рудник" РИОСВ уверили кмета, че показателите на въздуха след пожара били в норма Десетки семейства в "Меден рудник" със сметки за ток над 500 лв Започна приемът на документи за настаняване в студентския блок в "Меден рудник", ето условията Облагородиха пространството край бл. 131 в "Меден рудник" (Снимки) Затварят частично улица в "Меден рудник" заради ремонт Отлагат празника на "Меден рудник" Манастирът край "Меден рудник" отваря врати на Богородица
Тагове
Меден рудник
Коментари

Още от последните новини