Облагородиха пространството край бл. 131 в "Меден рудник" (Снимки)

Облагородиха пространството край бл. 131 в

Община Бургас благоустрои пространство край бл. 131 в к-с „Меден рудник“. Обособен е детски кът, ремонтирани са тротоарите. За направата на съоръженията за игра е използван екологичен дървен материал от акация, както и няколко стари автомобилни гуми. Преди на това място имаше незаконни метални гаражи и купчини строителни отпадъци.

За изпълнението на проекта Общината привлече средства от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС).

„До края на годината ще изпълним общо десетина подобни благоустроявания в съставните селища и кварталите на града.“, каза кметът Димитър Николов.

Този е четвърти завършен проект по ПУДООС. Ето кои са другите три:

* К-с „Славейков“

* Село Миролюбово

* Кв. „Горно Езерово“

 

Галерия
Свързани статии
Бургас отбеляза 145 години от своето Освобождение (Снимки) МБАЛ "Бургасмед" с безплатни профилактични прегледи за деца всеки вторник Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Димитър Николов представи нови бургаски проекти пред зам.-министър Ето го новия парк в "Меден рудник" Рекорден брой участници се включиха в надпреварата "Да украсим Бургас" Б1 и Б2 ще возят безплатно в новогодишната нощ Министерство дава на общината 1 млн. лева Звездно участие се включва в казуата на благотворителния бал на „Мисис Бургас" Посланикът на Египет иска по-тясно търговско сътрудничество с Бургас
Тагове
Бургас Меден рудник
Коментари

Още от последните новини