Облагородиха пространството край бл. 131 в "Меден рудник" (Снимки)

Облагородиха пространството край бл. 131 в

Община Бургас благоустрои пространство край бл. 131 в к-с „Меден рудник“. Обособен е детски кът, ремонтирани са тротоарите. За направата на съоръженията за игра е използван екологичен дървен материал от акация, както и няколко стари автомобилни гуми. Преди на това място имаше незаконни метални гаражи и купчини строителни отпадъци.

За изпълнението на проекта Общината привлече средства от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС).

„До края на годината ще изпълним общо десетина подобни благоустроявания в съставните селища и кварталите на града.“, каза кметът Димитър Николов.

Този е четвърти завършен проект по ПУДООС. Ето кои са другите три:

* К-с „Славейков“

* Село Миролюбово

* Кв. „Горно Езерово“

 

Галерия
Свързани статии
Започна приемът на документи за настаняване в студентския блок в "Меден рудник", ето условията Бургас и Варна ще са домакини на Евроволей 2023 Празничната онлайн програма на Община Бургас продължава в новогодишните празници Ето как ще се движат автобусите на градския транспорт по празниците Община Бургас представи реализирането на 4 важни проекта Бургас сред общините с проекти към климатичните промени "Бургас и морето 2022" вече набира песни Автобус на градския транспорт преминал на червено, "Бургасбус" разследват шофьора Девойка от "Меден рудник" открадна дебитната карта от дома си и я даде на гаджето си Д-р Казмин, УМБАЛ-Бургас: След прекаран ковид търсете ревматолог
Тагове
Бургас Меден рудник
Коментари

Още от последните новини