Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник"

Временни промени в движението ще има и в

Във връзка с продължаващата се реконструкция и изграждане на ВиК мрежата на комплекс „Меден рудник“ ще бъде извършено прокопаване на ул. „Слънчеви хълмове“ в близост до вход/изхода на к-с „Слънчеви хълмове“, на 12.01.2023 г. (четвъртък) от 09:00 часа до 18 часа на 13.01.2023 г. /петък/ се въвежда временна организация на движението.

Улицата се затваря за движение на превозни средства. Движението на ще се осъществява по алтернативно трасе от комплекса към ул. „Миньорска“.

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Нова улица свързва бургаски предприятия с магистрала "Тракия" (Снимки) Ето го новия парк в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено
Тагове
улица ремонт меден рудник
Коментари

Още от последните новини