Откриха зловещи находки в канализация около смъртта на Бахлова

Откриха зловещи находки в канализация около смъртта на Бахлова - E-Burgas.com

Изключително страховити подробности около разследването на смъртта на брокерката Теодора Бахлова разкриха от МВР и прокуратурата в Бургас.

Извършен е преглед със специфична видеотехника на цялата канализация, където имаше данни за човешки части, като са открити част от кост и зъб. Последвалата ДНК експертиза доказала, че "находката" е на жертвата Бахлова.

Открит е и е иззет проектил, който по общи признаци отговаря за това, с което е извършено престъплението, както и електрически трион.

На днешния брифинг в Апелативна прокуратура директорът на ОД МВР ком. Калоян Калоянов и прокурорите Чинев и Маринчев стана ясна и още една зловеща подробност, която говори за добре планирано убийство. Убийците са примамли жертвата със специално активирани телефон и сим карта, използвана еднократно, само за да я повикат.

До момента е извършен огромен обмен от дейности, същите продължават на пълни обороти, като цялата събрана информация предстои да бъде приобщена към досъдебното производство.

До момента от устата на обвиняемия Станимир Рагевски не е излязла нито дума, нито пред съда, нито пред разследващите. 

Комисар Калоянов обобщи случая като пъзел с огромен брой частици, които продължават да бъдат събирани, тъй като следите водят и до други престъпления.

 

Свързани статии
Известен криминален влогър посвети епизод на случая с Теодора Бахлова и Юмер Мехмед (видео) Ето с какви обвинения предават на съда Деян Дичев Убитата брокерка Теодора Бахлова се оказа в избирателните списъци Съдът окончателно остави в ареста готвача на Рагевски Деян Дичев остава в ареста, грози го затвор по три обвинения за съучастник на Рагевски Окръжен съд - Бургас: Деян Дичев остава в ареста, за да не укрие или унищожи веществени доказателства Деян Дичев остава в ареста, не допуснаха медии в съдебна зала Адвокатът на Дичев: Няма данни, че той е рязал трупа на Юмер, помагал е поради страх от извършителите Деян Дичев е обвинен в лично укривателство, законът не предвижда наказание за разчленяване на тяло Адвокатът на готвача Дичев: Има известна доза съжаление у него
Тагове
Рагевски Бахлова Юмер
Коментари

Още от последните новини