Известен криминален влогър посвети епизод на случая с Теодора Бахлова и Юмер Мехмед (видео)

Известен криминален влогър посвети епизод на случая с Теодора Бахлова и Юмер Мехмед (видео) - E-Burgas.com

Каналът на Вяра Георгиева за тру крайм има над 62 хил. абоната

Известен български криминален влогър посвети видео на случая с убийствата на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед. 

Вяра Георгиева, която се подписва като Фейт, е създател на първия български ютуб канал за тру крайм. Жанрът е много разпространен на запад, където стотици влогъри и подскастъри се занимават професионално с него, но едва през последните години започна да навлиза и в България. Каналът на Вяра е изцяло посветен на мистерии, убийства, паранормалното и различни конспирации.

Във всяко видео се публикува предупреждение, че в него може да се съдържа информация, която може да бъде смущаваща за някои зрители. В момента абонатите в канала са над 62 хиляди и продължават да се увеличават.

"Днешното видео е български случай. Съжалявам за времетраенето му, но при тези истории, информацията е ограничена и не позволява да създам нещо по-дълго и изчерпателно. Постарах се да обърна максимално много внимание." пише Вяра в описанието на клипа. 

Тя разглежда пълната хронология на случая с убийствата на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед, който разтресе Бургас миналата година. Голяма част от информацията във видеото е почерпена от бургаските медии. 

*Късно снощи Вярна изтри видеото и заяви, че ще го качи след като го заснеме наново

 

Свързани статии
Окръжен съд - Бургас: Деян Дичев остава в ареста, за да не укрие или унищожи веществени доказателства Убийството на Теодора Бахлова: Съдът гледа мярката на Деян Дичев Съдът спаси Рагевски от аверите на Юмер и го остави в ареста Докараха Рагевски в съда с конвой от над 15 души и викове "изрод" и "убиец"
Тагове
Станимир Рагевски Дeян Дичев
Коментари

Още от последните новини