Обсъждат увеличението на тол таксите

Обсъждат увеличението на тол таксите - E-Burgas.com

В дискусията ще участват Гроздан Караджов, браншови организации и представители на малките и средни превозвачи

Увеличаване на обхвата на тол системата и повишаване на размера на таксите. Дискусия за тези промени ще се проведе днес между вицепремиера и регионален министър Гроздан Караджов, браншовите организации и представители на малките и средни превозвачи.

Сред предложенията са от сегашните 3115 километра в обхвата на тол системата, те да нараснат до 6050 километра. Втората цел на дискусията е разискване на предложение за повишаване на размера на тол таксите.

Свързани статии
Превозвачи: Българите плащат най-големи ТОЛ такси И зърнопроизводителите са против новата тол система МРРБ: Не е вярно, че тол системата работи на загуба, приходите отиват само за ремонт и изграждане на пътища ИПБ: България е единствената страна в Европа, която губи от тол системата си Зам.-министър Захари Христов: Винетките издържат тол системата у нас Две фирми, събиращи тол такси вместо АПИ, взели 57 млн.лв. комисионна Комитова: 900 души в АПИ отговарят за ТОЛ системата, а поддръжката е дадена на частна фирма Министър Комитова: Започнахме проверка на ТОЛ системата АПИ: Изразходваме в пъти повече средства Близо половин милион винетки са купени през януари за над 34 млн лв.
Тагове
тол система
Коментари

Още от последните новини