АПИ: Изразходваме в пъти повече средства

АПИ: Изразходваме в пъти повече средства - E-Burgas.com

Толсистемата и в момента генерира приходи. Кризата, която настъпи, промени обема на превозите., специално тежкотоварните намаляха с 30%. За 2020 година бюджетът на агенцията и изразходваните средства са в пъти повече спрямо 2019 г. Това заяви по БНТ председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" Георги Терзийски.

Парите за ремонти на пътища невинаги са достатъчни, особено за ремонти на третокласната пътна мрежа, каза Терзийски.

Той каза, че срутищата се образуват за кратко време заради резките температурни амплитуди. По думите му експерти извършват денонощни огледи за рискови процеси.

Принуждаваме се да усложняваме пътуването на хората, за да ремонтираме. Това заяви Терзийски по отношение ремонтите по магистрала "Струма".

3 години е гаранцията на ремонта на отсечката от магистрала "Тракия", който започва днес.

Свързани статии
АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели Мъж отказа да плаща винетка заради лоши пътища Откриха над 100 кг хероин в автомобил с малолетни деца (Видео) Отново проблеми с продажбата на винетки БАБХ бие шута на частниците от гьола на "Капитан Андреево" Отново интензивен трафик на "Капитан Андреево" Превозвачи: Българите плащат най-големи ТОЛ такси Събев обеща спешни мерки за трафика на границата с Турция Събев идва на "Капитан Андреево" заради опашките от камиони И зърнопроизводителите са против новата тол система
Тагове
апи винетки тол система
Коментари

Още от последните новини