АПИ: Изразходваме в пъти повече средства

АПИ: Изразходваме в пъти повече средства - E-Burgas.com

Толсистемата и в момента генерира приходи. Кризата, която настъпи, промени обема на превозите., специално тежкотоварните намаляха с 30%. За 2020 година бюджетът на агенцията и изразходваните средства са в пъти повече спрямо 2019 г. Това заяви по БНТ председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" Георги Терзийски.

Парите за ремонти на пътища невинаги са достатъчни, особено за ремонти на третокласната пътна мрежа, каза Терзийски.

Той каза, че срутищата се образуват за кратко време заради резките температурни амплитуди. По думите му експерти извършват денонощни огледи за рискови процеси.

Принуждаваме се да усложняваме пътуването на хората, за да ремонтираме. Това заяви Терзийски по отношение ремонтите по магистрала "Струма".

3 години е гаранцията на ремонта на отсечката от магистрала "Тракия", който започва днес.

Свързани статии
Цял боен арсенал спипаха на "Капитан Андреево" (Снимки) Двуметрови преспи затвориха Троянския проход Иззеха злато и сребро за 35 бона на "Капитан Андреево" (Снимки) Тодор Стамболиев: Лице с увреждания несправедливо губи шанс за безплатна ел-винетка Контрабандни лекарства за близо 40 хил.лв. са разкрити на "Капитан Андреево" Над 130 млн. лв. изсипани в ремонт на третокласни пътища през 2020 Всички пътища у нас са проходими при зимни условия АПИ: Утре ще вали сняг, подгответе автомобилите за зимни условия АПИ: На път тръгвайте само с подготвени автомобили, жълт код в шест области утре Митницата продава на търг коли, иззети на границата с Турция
Тагове
апи винетки тол система
Коментари

Още от последните новини