АПИ: Изразходваме в пъти повече средства

АПИ: Изразходваме в пъти повече средства - E-Burgas.com

Толсистемата и в момента генерира приходи. Кризата, която настъпи, промени обема на превозите., специално тежкотоварните намаляха с 30%. За 2020 година бюджетът на агенцията и изразходваните средства са в пъти повече спрямо 2019 г. Това заяви по БНТ председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" Георги Терзийски.

Парите за ремонти на пътища невинаги са достатъчни, особено за ремонти на третокласната пътна мрежа, каза Терзийски.

Той каза, че срутищата се образуват за кратко време заради резките температурни амплитуди. По думите му експерти извършват денонощни огледи за рискови процеси.

Принуждаваме се да усложняваме пътуването на хората, за да ремонтираме. Това заяви Терзийски по отношение ремонтите по магистрала "Струма".

3 години е гаранцията на ремонта на отсечката от магистрала "Тракия", който започва днес.

Свързани статии
Водна терапия в басейн за деца с увреждания в Бургас Най-много контрабанда е пресечена на ГКПП „Капитан Андреево” АПИ ремонтира 3000 км пътища през 2023 АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия Митничарите от МП "Капитан Андреево" заловили над 27 млн. контрабандни лева през 2022 Служители на АПИ излизат на протест Създават нови две платна на ГКПП "Капитан Андреево" Контрабандна валута над 1 млн. лева откриха митничари на "Капитан Андреево" (Снимки) АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели Мъж отказа да плаща винетка заради лоши пътища
Тагове
апи винетки тол система
Коментари