Нов безплатен паркинг в Несебър

Нов безплатен паркинг в Несебър - E-Burgas.com

Община Несебър съобщава, че ще осигури нови безплатни паркоместа за предстоящия туристически сезон и в подкрепа на местния бизнес. Със свободен достъп ще са паркингите на градски стадион в Несебър (централен и страничен). Техният  капацитет общо е над 200 паркоместа.

Целта на предприетата кампания е уличната мрежа в града да бъде освободена от превозни средства и да се намали натоварения пътен трафик, както и да се предостави възможност на туриста сам да избира дали да остави превозното си средство в платена или безплатна зона.

Гостите на Несебър ще могат да стигнат до избраното от тях място за настаняване  с автомобила си, а след като разтоварят багажа, да оставят превозното си средство на осигурените безплатни  паркинги.

Туристите, които са решили да посетят Несебър – Стар град също могат да изберат свободните зони за паркиране. След като оставят автомобила си на стадиона, те имат възможност посредством директна връзка с градския транспорт или с приятна крайморска разходка да достигнат до желаната от тях туристическа забележителност.

Припомняме, че Община Несебър от години предоставя безплатни зони, а именно:

– в ж.к. „Черно море“ до спортните площадки, осигуряващи 160 места;

– в средната част на Южен плаж – Несебър, („Белия бар“) осигуряващ 200 места;

– на входа на Южен плаж – Несебър – 40 места;

– на ул. „Морска“ ( пред Южния парк)  – 30 места.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
несебър паркинг безплатен
Коментари

Още от последните новини