Избягвайте да шофирате около кръстовището на ул. "Българка" във Ветрен утре

Избягвайте да шофирате около кръстовището на ул.
Google maps

Община Бургас съобщава, че заради предстоящия ремонт (фрезоване и асфалтиране) на кръстовището ул. "Българка" (главен път I-6 София-Бургас) - ул. "Александър Стамболийски" в кв. "Ветрен", където бе монтирана нова светофарна уредба, движението ще бъде затруднено, а на моменти и спирано.

За целта ще бъде въведена временна пътна реорганизация с обходни маршрути през улиците на квартала, за времето от 09:00 ч. на 11.09.2020 г. (петък) до 18:00 ч. на 12.09.2020 г. (събота).

Свързани статии
Непочистени храсти и дървета са завзели половината от пътното платно към с.Дюлево, Община Средец (снимки) Леден ад на входа на село Баня Ограничения по пътищата в страната заради снега Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол АПИ ремонтира 3000 км пътища през 2023 Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" АПИ: Тръгвайте с автомобили подготвени за зимни условия
Тагове
ремонт път улици
Коментари

Още от последните новини