Непочистени храсти и дървета са завзели половината от пътното платно към с.Дюлево, Община Средец (снимки)

Непочистени храсти и дървета са завзели половината от пътното платно към с.Дюлево, Община Средец (снимки) - E-Burgas.com

Жителите на с.Дюлево, Община Средец се чувстват застрашени, когато се движат по непочистения път към селото. „Защо плащаме данъци за коли, защо изискват винетки“ си задават въпроса хората и не намират отговор.


Пътят е опасен за водачите и техните спътници. Той е единствената пряка връзка на хората с Бургас  и с по-големите административни центрове. Въпреки това обаче не е поддържан.

 
Обрасъл е от храсти и треви, които пречат на видимостта на шофьорите и са предпоставка за пътнотранспортни произшествия. Пътят е тесен и с многобройни завои, следващи почти един след друг.  


Движението е затруднено от непочистените банкети, от които се стелят треви и храсти по пътното платно и го стесняват още повече. Това прави разминаването на два леки автомобила трудно, а какво остава за тежкотоварната техника, която не е рядкост.

 
Движението по пътя може да предизвика тежки произшествия и да бъдат отнети човешки животи, ако не бъдат взети съответните мерки.


Жителите на с.Дюлево отправят апел и призовават отговорните органи към Община Средец и Специализирано звено „Областно пътно управление Бургас“  към Агенция „Пътна инфраструктура“, с цел намаляване на риска от пътнотранспортни произшествия, незабавно да започнат почистването на пътя от пречещата на видимостта крайпътна растителност.

Галерия
Свързани статии
Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове БСП гр.Средец номинира Йона Чобанова за кмет за местните избори през 2023г. Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Жители на с.Дюлево тънат в боклук и мизерия Жена е с опасност за живота след тежка катастрофа край Средец Паднало дърво блокира пътя между Бургас и Средец (Снимки) Частичен локдаун в Средец и Сунгурларе заради ръст на новозаразените Пик на заразени с коронавирус в Средец
Тагове
Средец дюлево лош път
Коментари