Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник

Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник - E-Burgas.com

Във връзка с реконструкция на ВиК мрежата на гр. Бургас, на 16.01.2023 г. (понеделник) от 10:00 часа до 03.02.2023 г. ще се затвори за движението на превозни средства ул. „Шейново“ в участъка от ул. „Пробуда“ до ул. „Македония“, за което ще се въведе временна организация на движението.

Междувременно в понеделник, на главната улицата към м. „Върли бряг“ от кръстовището с път II-79 /Средец-Бургас/ към площада се въвежда временна организация на движението на МПС през улицата, което ще затрудни преминаването в различните етапи на строително-монтажните дейности.

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Правят ремонт на площад в Созопол Нова улица свързва бургаски предприятия с магистрала "Тракия" (Снимки) Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено Затварят за месец и част от "Шейново"
Тагове
улица ремонт
Коментари

Още от последните новини