Христо Проданов: Руските летовници ще почиват в Турция и Кипър, не у нас

Христо Проданов: Руските летовници ще почиват в Турция и Кипър, не у нас - E-Burgas.com

Мисля, че може да има целенасочена политика на някои турски медии срещу нас, заяви по БНТ министърът на туризма Христо Проданов.

Той бе запитан защо се твърди, че мините в Черно море ще дойдат в Румъния на 7 април, а в България на 10 април.

Последните седмици имаше предупреждения от руска страна за такава опасност, а една такава мина достигна и до Босфора. До сега по официални данни са унищожени три от въпросните мини. Относно предстоящия летен сезон руският пазар ще се преориентира към Турция и Кипър, а не у нас, смята министър Проданов.

Свързани статии
Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Туристически информационен център – Поморие получи отличие за принос в развитието на туризма Илин Димитров: Не мисля, че е скъпо по нашето море, въпрос на избор е Ръстът с 50% в туризма не донесъл печалби Двойно повече чужди туристи по морето това лято, цените със скок от 11% Гърция чупи рекорди с по милион туристи на седмица 50 хиляди руски туристи са посетили България до края на юни Експерт: Почивката на нашето море е скъпа и ще става още по-скъпа Туристическият бранш в Поморие: Липсата на спасители пак ще е сериозен проблем
Тагове
летовници руски туристи туризъм
Коментари

Още от последните новини