Туристически информационен център – Поморие получи отличие за принос в развитието на туризма

Туристически информационен център – Поморие получи отличие за принос в развитието на туризма - E-Burgas.com

Туристическият информационен център към Община Поморие беше удостоен с отличие за „Принос в популяризирането на туристическия продукт в общината” за 2022 г. Наградата бе присъдена от списание „Дестинация България“ и връчена на официална церемония вчера, състояла се в Министерството на туризма. Щерион Златаров – експерт към дирекция „Приходи, местни данъци и туризъм“ в Община Поморие получи наградата и благодари за признанието.

Постигнати високи резултати, устойчивост и разширяване на пазарното присъствие, прилагане на добри практики, професионален мениджмънт и иновации са част от критериите, съблюдавани от комисията на списанието при определяне на заслужилите общини.

На церемонията днес присъства и министърът на туризма Илин Димитров, който лично поздрави отличените.

Свързани статии
Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети от летище Бургас Влиза в сила решението за въвеждане на „синя зона“ в Поморие Продължават безплатните прегледи в Поморие Четири дни безплатни прегледи в МБАЛ-Поморие Мария Нейкова: За два месеца постигнахме успех по няколко важни за Поморие теми В Поморие изготвиха анализ на изминалото лято Нови модерни машини ще чистят улиците в Поморие (Снимки) Нова библиотека отвори врати в поморийския квартал Каменар (Снимки) Община Поморие получи награда за усилията си в борбата срещу езика на омразата
Тагове
поморие награда туризъм
Коментари

Още от последните новини