Туристически информационен център – Поморие получи отличие за принос в развитието на туризма

Туристически информационен център – Поморие получи отличие за принос в развитието на туризма - E-Burgas.com

Туристическият информационен център към Община Поморие беше удостоен с отличие за „Принос в популяризирането на туристическия продукт в общината” за 2022 г. Наградата бе присъдена от списание „Дестинация България“ и връчена на официална церемония вчера, състояла се в Министерството на туризма. Щерион Златаров – експерт към дирекция „Приходи, местни данъци и туризъм“ в Община Поморие получи наградата и благодари за признанието.

Постигнати високи резултати, устойчивост и разширяване на пазарното присъствие, прилагане на добри практики, професионален мениджмънт и иновации са част от критериите, съблюдавани от комисията на списанието при определяне на заслужилите общини.

На церемонията днес присъства и министърът на туризма Илин Димитров, който лично поздрави отличените.

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива Pavell & Venci Venc идват за паленето на коледните светлини в Поморие
Тагове
поморие награда туризъм
Коментари

Още от последните новини