Емил Дечев е новият зам.-министър на правосъдието

Емил Дечев е новият зам.-министър на правосъдието - E-Burgas.com

Емил Дечев e новият зам.-министър на правосъдието. Това стана ясно по време на днешното заседание на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет. Емил Дечев е съдия от Софийския градски съд и ще бъде третият заместник на министъра на правосъдието Надежда Йорданова.

Той ще заеме поста след издаване на указ от премиера Кирил Петков.

Още един от заместниците на Йорданова е съдия -  Юлия Ковачева, която беше назначена на поста във второто служебно правителство. Третият заместник е адвокат - това е Борислав Ганчев.

Свързани статии
Министър Пулев идва в Бургас, представя Плана за възстановяване и европрограми Поискаха оставката на министъра на културата Назначиха нов зам.-министър на отбраната Янев назначи нов зам.-министър от Оксфорд Служебният екоминистър: Искам да съборя строежа на Алепу, но нямам правомощия Борисов назначи двама нови зам.-министри на здравеопазването Фелдшери и асистенти свалят доверието си от здравния министър Нова заповед на здравния министър Костадин Ангелов: Медиците на първа линия имат нужда от помощ! Данаил Кирилов подаде оставка, коалицията ще я разгледа
Тагове
министър
Коментари

Още от последните новини