Министър Пулев идва в Бургас, представя Плана за възстановяване и европрограми

Министър Пулев идва в Бургас, представя Плана за възстановяване и европрограми  - E-Burgas.com

Служебният министър на иновациите и растежа Александър Пулев ще направи мобилна приемна в събота с областния управител на Бургас във връзка с Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ) и възможностите за бизнеса да кандидатстват по него и по други европейски програми.

В Бургас министър Пулев и областният управител Мария Нейкова ще дадат пресконференция в 14:30 ч., в малка заседателна Зала – ет.2 на Областната администрация (ул. „Цар Петър“ № 1). за представяне на първата за България процедура от Плана за възстановяване и устойчивост – „Технологична модернизация“. Тя е с общ бюджет в размер на 260 млн. лв. Процедурата е насочена към микро, малки и средни предприятия. Кандидатства се онлайн през системата ИСУН до 21.09.22 г.

Министър Пулев ще представи и предстоящите до края на годината процедури по Плана за възстановяване и устойчивост и по структурните фондове на ЕС.

На събитието ще присъстват още заместник-министърът на иновациите и растежа Надя Христова, началникът на кабинета на министъра Красимир Якимов, главният директор на Главна дирекция Европейски фондове за конкурентоспособност към МИР - Илияна Илиева и представители на областните администрации от Варна, Шумен и Ямбол.

Свързани статии
Поискаха оставката на министъра на културата Назначиха нов зам.-министър на отбраната Емил Дечев е новият зам.-министър на правосъдието Янев назначи нов зам.-министър от Оксфорд Служебният екоминистър: Искам да съборя строежа на Алепу, но нямам правомощия Борисов назначи двама нови зам.-министри на здравеопазването Фелдшери и асистенти свалят доверието си от здравния министър Нова заповед на здравния министър Костадин Ангелов: Медиците на първа линия имат нужда от помощ! Данаил Кирилов подаде оставка, коалицията ще я разгледа
Тагове
министър Александър Пулев План за възстановяване
Коментари

Още от последните новини