Назначиха нов зам.-министър на отбраната

Назначиха нов зам.-министър на отбраната - E-Burgas.com

Със заповед на премиера Кирил Петков за заместник-министър на отбраната е назначен Йордан Божилов. Над 20 години е работил в Министерството на отбраната като е преминал през различни длъжности и структури в министерството – главен експерт, началник на отдел, заместник-директор на дирекция "Политика за сигурност и отбрана", директор на дирекция "Международно сътрудничество", началник на кабинета на министъра на отбраната.

Божилов има магистърска степен по политология от Московския държавен университет и магистърска степен по право от Университета за национално и световно стопанство. Има завършени курсове и специализации в Женевския център за политика за сигурност, Европейския център за изследвания по сигурността Джордж Маршал, Германия и Колежа на НАТО в Рим.

Йордан Божилов е основател и първи председател на организацията "Софийски форум за сигурност", която се специализира в изследвания и организиране на събития в областта на сигурността, отбраната и международните отношения.

Свързани статии
Министър Пулев идва в Бургас, представя Плана за възстановяване и европрограми Поискаха оставката на министъра на културата Емил Дечев е новият зам.-министър на правосъдието Янев назначи нов зам.-министър от Оксфорд Служебният екоминистър: Искам да съборя строежа на Алепу, но нямам правомощия Борисов назначи двама нови зам.-министри на здравеопазването Фелдшери и асистенти свалят доверието си от здравния министър Нова заповед на здравния министър Костадин Ангелов: Медиците на първа линия имат нужда от помощ! Данаил Кирилов подаде оставка, коалицията ще я разгледа
Тагове
министър отбрана
Коментари

Още от последните новини