Янев назначи нов зам.-министър от Оксфорд

Янев назначи нов зам.-министър от Оксфорд - E-Burgas.com

Александър Пулев е назначен за заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Това става със заповед на премиера Стефан Янев. Пулев е магистър по финанси на Оксфордския университет и бакалавър по информационни системи и финанси на университета в Мейн, САЩ.

Професионалната му кариера преминава през Уникредит, където последните четири години е директор „Инвестиционно банкиране“; Европейската банка за възстановяване и развитие, в която шест години е главен банкер; мениджър „Консултации по сделки“ в Ърнст и Янг.

Работил е в световни компании като Браун Брадърс Хариман и Дженеръл Електрик.

Свързани статии
Министър Пулев идва в Бургас, представя Плана за възстановяване и европрограми Стефан Янев учредява партията си "Български възход" Стефан Янев обяви политическия си проект, учредяват "Български възход" на 5 май Стефан Янев: Дипломацията не дава резултат Янев уволни двама свои заместници Премиерът призова за активно гласуване в неделя Стефан Янев назначи нови зам.-министри в кабинета си Стефан Янев свиква Съвета по сигурността Стефан Янев: Към момента не се налагат въоръжени сили на границата Стефан Янев ще инспектира границата около Малко Търново
Тагове
Стефан Янев зам.-министър Александър Пулев
Коментари