Дванадесет красавици ще се борят за титлата Кралица на Бургас

Дванадесет красавици ще се борят за титлата Кралица на Бургас - E-Burgas.com

След приключване на кастингите за конкурса Кралица на Бургас 2021 г бяха избрани дванадесет претендентки, които ще се борят за титлата. Момичетата са на възраст от 16 до 21 години. Красивите бургазлийки са амбициозни млади момичета, които освен сцената на конкурса Кралица на Бургас, са решили да покорят със знания и умения редица престижни конкурси по математика, спортни състезания и др.

Най- малката кандидатка за приза е 16- годишна възпитаничка на Търговската гимназия в Бургас,която мечтае да развие солидна кариера в сферата на модата. Сред претендентките е и музикален талант от Бургас,част от музикалната формация „Фортисимо" , която през 2017 г спечели престижния музикален конкурс Бургас и морето. Има възпитаничка на университет в Канада, която учи анимация там. Студентки в  сферата на журналистиката, хотелиерството, международния бизнес, икономика и педагогика са само част от решените да грабнат короната участнички. Всички претендентки за титлата Кралица на Бургас са изключително чаровни и амбициозни момичета, истинско предизвикателство за престижното жури.

Конкурсът Кралица на Бургас 2021 ще се проведе на 6-ти юни от 20.30ч в Летния театър в Бургас, входът е свободен. 

Свързани статии
Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки) ГЕРБ с ново изявление без Борисов, видяха резултатът си като постижение Мария Нейкова: Наредбата за обезвреждане на странични животински продукти е неработеща Мисис България ще коронова Мис Созопол в навечерието на празника на града Ина Мархолева е новата Кралица на Бургас (Снимки) Изявен спортист, седемкратен шампион на България по джудо ще избира новата Кралица на Бургас Първата Мис Бургас заема мястото на водещ в конкурса Кралица на Бургас "Бургас и морето" се завръща на музикалната сцена Общината търси млад архитект, не с опит, а с желание за работа "Изправи се! Мутри вън!" искат Комисия за "Алепу" и къщата в Барселона
Тагове
кралица мис конкурс
Коментари

Още от последните новини