Бургаският съд няма да предоставя данни на Турция за четиримата граничари

Бургаският съд няма да предоставя данни на Турция за четиримата граничари  - E-Burgas.com

Районният съд в Бургас не изпълни съдебна поръчка относно предоставянето на биометрични снимки, заедно с пръстови отпечатъци и документи по съдебното дело на Михаил Цонков, Николай Костов, Живко Петков и Николай Петков, посочени като подсъдими.

Производството бе образувано по молба за изпълнение на съдебна поръчка, получена от 1-ви наказателен съд за тежки престъпления - гр. Лозенград, Република Турция, изпратена до Министерство на правосъдието на Република България на основание Европейската конвенция за взаимопомощ по наказателни въпроси от 1959 г.

Съдът е прекратил производството и е върнал книжата на изпращащия съд.

Определението на Районен съд – Бургас не подлежи на обжалване.

Свързани статии
Арестуваха трима гранични полицаи край Малко Търново Граничари от Бургаско са с дисциплинарни проверки за съпричастност към трафика с мигранти Започна делото за брутално убийство в село Терзийско Обжалват присъдата по делото за смъртта на Милен Цветков Съдът изслуша двама полицаи по дело за тежко убийство в Слънчев бряг Докараха Рагевски в съда с конвой от над 15 души и викове "изрод" и "убиец" Възобновяват делото за разораните дюни на Каваци Сериозен ръст на гражданските дела в Бургас Миню Стайков се завърна у дома, вече е с по-лека мярка Съдът в Къркларели ще заседава по делото срещу Михаил Цонков и колегите му
Тагове
дело михаил цонков граничари
Коментари

Още от последните новини