Започна делото за брутално убийство в село Терзийско

Започна делото за брутално убийство в село Терзийско - E-Burgas.com

Окръжен съд – Бургас проведе разпоредително заседание по дело за убийство, по което подсъдим е Кенет С. Повдигнато му е обвинение, че на 22.06.2021 г., около 01.00ч., в къща в с. Терзийско, община Сунгурларе, в условията на домашно насилие, като нанесъл прободно-порезни наранявания на коремните органи, умишлено умъртвил К. Д., като убийството е било извършено с особена жестокост.

Делото ще бъде гледано по реда на Глава 27 от НПК – Съкратено съдебно следствие, по диференцираната процедура на чл. 371, т. 1, с разпит на част от вещите лица и всички свидетели по делото. Подсъдимият не пожела да даде пред съдебния състав обяснение относно повдигнатото му обвинение на този етап от воденото наказателно производство.

Окръжен съд – Бургас конституира като граждански ищец и частен обвинител Р. Б. (сестра на пострадалата), като намери, че същата има качество на пострадало лице от престъплението, за което Окръжна прокуратура – Бургас е внесла обвинителен акт. Съдът прие за съвместно разглеждане в наказателния процес предявения от Р. Б. граждански иск срещу Кенет С. в размер на 100 000 лв., за причинени неимуществени вреди от престъпното деяние.

Окръжен съд – Бургас насрочи следващо заседание по делото за 17 май.

Свързани статии
ОбС Сунгурларе прие с пълно мнозинство проектобюджета изготвен от администрацията на кмета инж. Димитър Гавазов Традициите оживяват на Трифон Зарезан в Сунгурларе Редовното заседание на ОбС- Сунгурларе стартира с благотворителна изложба-базар Заем от 1.2 млн лева ще тегли община Сунгурларе Дядо Жечо от сунгурларското с. Подвис отпразнува своя 100- годишен юбилей Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг
Тагове
убийство сунгурларе дело
Коментари