Докараха Рагевски в съда с конвой от над 15 души и викове "изрод" и "убиец"

Докараха Рагевски в съда с конвой от над 15 души и викове

С тежък конвой от над 15 съдебни охранители бе докаран в съда обвиненяемият бизнесмен Станимир Рагевски. Десетки приятели на убития Юмер го посрещнаха с викове "изрод" и "убиец" на влизане в залата.

Делото остана при закрити, тъй като съдията по делото Петя Георгиева изгони журналистите заради отказа им да се представят поименно. 

Очаквайте подробности!

Свързани статии
Издирван кандидат-депутат от бургаски избирателен район се самоуби при арест Задържаха британец заради убийството на баща му в ямболско село Задържаха убиеца на клошаря пред УМБАЛ, удраял го с глава, крака и пръчка Окръжен съд - Бургас: Деян Дичев остава в ареста, за да не укрие или унищожи веществени доказателства Баща уби двумесечното си бебе в Старозагорско Трилър в Айтос: Млад мъж уби авер с един удар в лицето Съдът в Бургас остави обвиненият в убийството на 17-годишната бременна Мария в ареста Деян Дичев е обвинен в лично укривателство, законът не предвижда наказание за разчленяване на тяло Съдът в Бургас решава дали да остави в ареста обвинения в убийството на 17-годишно бременно момиче Убийството на Теодора Бахлова: Съдът гледа мярката на Деян Дичев
Тагове
Дело убийство Станимир Рагевски
Коментари

Още от последните новини