Бургаски звезди стават куриери на доброто на празниците

Бургаски звезди стават куриери на доброто на празниците  - E-Burgas.com

Дежурни екипи  от доброволци през празничните дни ще станат куриери на доброто и ще доставят освен храна и лекарства , и великденски пратки. Идеята е вдъхновена от внучките на дядо Стоян, които го изненадаха с пролетни рисунки за 89-тия рожден ден. Подаръкът отнесе лично обичаната от всички Тони Димитрова.

Тя отново ще бъде куриер на доброто и в седмицата преди Великден, но към нея ще се присъединят още популярни личности и обичани артисти: Драго Драганов, Тони Минасян, Стефка, Светльо, и Ясен от "Горещ пясък".

Общината подготвя празнична изненада  и за заслужили наши съграждани, дойени на бургаския дух. Те ще получат  лично пожелание /послание от кмета Димитър Николов,  заедно  с детска рисунка. През последната седмица възпитаници на няколко бургаски школи създадоха вдъхновяващи творби, които ще стоплят десетки сърца.

"Ние не сме престанали да мислим за заслужилите бургазлии, творци, будители, хора на науката, които вече не са в активна възраст,  от първия ден на извънредното положение. Много от тях ни потърсиха и на горещите телефони. В дните преди светлия християнски празник искаме с мълък жест да им покажем, че ги ценим и обичаме", заяви кметът Димитър Николов по повод инициативата, която стартира  преди светлите великденски празници.

Свързани статии
Тони Димитрова и Стефан Илчев представят ексклузивно ново видео Спектакълът "Оскарите в музиката" открива Бургаските музикални празници „Емил Чакъров“ Засилен трафик в страната и към границата с Гърция КЗП и БАБХ започват проверки в навечерието на Великден Бургас ще посрещне Великден с пасхална служба и концерт Великден - тест за туризма по Черноморието Масови проверки на агнешкото и яйцата преди Великден Честит Тодоровден! Националният щаб: Ще разберем дисциплината си от празниците около 7 януари Нова акция по пътищата за празниците, АПИ спира с ремонтите
Тагове
великден празници тони димитрова
Коментари

Още от последните новини