Младежи помогнаха на възрастни хора в Пирне за Великден

Младежи помогнаха на възрастни хора в Пирне за Великден - E-Burgas.com
Снимка bTV

Хранителни пакети в навечерието на Великден раздават на самотните възрастни хора от Айтос, показа репортаж на bTV. Организатори на кампанията са млади хора, които от години се опитват да направят по-светли празниците на най-уязвимите си съграждани. 

„Идеята се зароди преди седем години. Нашият екип се присъедини към идеята преди пет години, просто искаме да помагаме на възрастните хора в нужда", обясни един от доброволците Красен Димитров. 

Инициативата е два пъти през годината - за Коледа и за Великден. В пакетите има продукти от първа необходимост. Младите доброволци ще раздадат хранителни продукти на 40 самотни възрастни хора от айтоска област. 

Свързани статии
Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Двудневен празник проведоха в Айтос (Снимки) Засадиха стотици дръвчета по новите тротоари в Айтос ЖП прелези в Айтоско отиват в историята, общината изгражда нови надлези Хванаха 22-годишен дилър в Айтос Канят айтоските ученици към инициативи на МКЦ-Бургас
Тагове
пирне айтос доброволци великден
Коментари

Още от последните новини