Младежи помогнаха на възрастни хора в Пирне за Великден

Младежи помогнаха на възрастни хора в Пирне за Великден - E-Burgas.com
Снимка bTV

Хранителни пакети в навечерието на Великден раздават на самотните възрастни хора от Айтос, показа репортаж на bTV. Организатори на кампанията са млади хора, които от години се опитват да направят по-светли празниците на най-уязвимите си съграждани. 

„Идеята се зароди преди седем години. Нашият екип се присъедини към идеята преди пет години, просто искаме да помагаме на възрастните хора в нужда", обясни един от доброволците Красен Димитров. 

Инициативата е два пъти през годината - за Коледа и за Великден. В пакетите има продукти от първа необходимост. Младите доброволци ще раздадат хранителни продукти на 40 самотни възрастни хора от айтоска област. 

Свързани статии
Слънчево време и по-високи температури по Великден Велика събота е – последният ден от Страстната седмица Празнично настроение в Бургас чак до Гергьовден, ето програмата Агнешкото скочи с 80% в навечерието на Великден Пътните фирми отново излизат на протест, блокират и Айтоския проход Извънредни автобуси в Бургас във великденската нощ Отварят манастира край "Меден рудник" за посетители на Цветница и Великден 10 от 10 за айтоската танцова школа "Тиара" в Сандански (Снимки) И Айтос започва битката с комарите В Айтос гласуват бюджета на 19 април
Тагове
пирне айтос доброволци великден
Коментари

Още от последните новини