Младежи помогнаха на възрастни хора в Пирне за Великден

Младежи помогнаха на възрастни хора в Пирне за Великден - E-Burgas.com
Снимка bTV

Хранителни пакети в навечерието на Великден раздават на самотните възрастни хора от Айтос, показа репортаж на bTV. Организатори на кампанията са млади хора, които от години се опитват да направят по-светли празниците на най-уязвимите си съграждани. 

„Идеята се зароди преди седем години. Нашият екип се присъедини към идеята преди пет години, просто искаме да помагаме на възрастните хора в нужда", обясни един от доброволците Красен Димитров. 

Инициативата е два пъти през годината - за Коледа и за Великден. В пакетите има продукти от първа необходимост. Младите доброволци ще раздадат хранителни продукти на 40 самотни възрастни хора от айтоска област. 

Свързани статии
БАБХ започва проверки преди Великден Как ще се заплащa трудът по Великден Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Неадекватен мъж от Карлово подлуди Айтос с бомбички, заплашва полицаи Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък Пиян айтозлия се претрепа с триколка Айтос дочака: Осигуриха финансиране за дългоочакван ремонт на две улици Двудневен празник проведоха в Айтос (Снимки) Засадиха стотици дръвчета по новите тротоари в Айтос ЖП прелези в Айтоско отиват в историята, общината изгражда нови надлези
Тагове
пирне айтос доброволци великден
Коментари

Още от последните новини

Светът
Младежи помогнаха на възрастни хора в Пирне за Великден - E-Burgas.com

Избори в САЩ