Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление

Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление - E-Burgas.com

"Днес бихме могли да оправим доста, но утре вече няма да може да оправим нищо" заяви бившият премиер

Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. Държавата е счупена. На мен ми е интересно какво ще става след това. Това заяви пред актива на ГЕРБ във Велико Търново лидерът на партията и бивш премиер Бойко Борисов.

"Ако приемете този бюджет ви гарантирам, че няма да има следваща година. 2024 година ще е крах. Тези искат да остават по 40 хиляди на дете дълг", заяви Борисов.

Според него актуализацията на бюджета гарантира едно – липса на каквото и да е друго в държавата – саниране, за докторите, за учителите, за МВР. Те искат да си купят една голяма група от хора и да отидат на избори, каза още Борисов. Според когото умишлено се твърди, че ГЕРБ са против пенсионерите и младите семейства.

Въобще нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление вече, каза още Борисов.

„Защо грабите българите”, попита Борисов управляващите, визирайки високите цени на горивата у нас. По думите му, ако ГЕРБ управляваше токът щеше да се вдигне само с 3 стотинки.

"Въглищата са наши, АЕЦ Козлодуй е наш. Медиите не попитаха къде разтовариха първия танкер, втория. Къде? Дали не е в Турция и не с два пъти по-скъпа транзитна такса? Как щяхме да разтоварим този танкер, ако лошият Борисов не ви беше направил газовите връзки", коментира Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ констатира, че това, което се случва нямаше да го допуснат.

"Днес бихме могли да оправим доста, но утре вече няма да може да оправим нищо. Година и половина е пустош – една къщичка за птички няма. Това и 30 години преди нас го нямаше", каза Бойко Борисов.

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам ГЕРБ поиска оставката на правителството Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват
Тагове
Бойко Борисов ГЕРБ
Коментари

Още от последните новини