Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео)

Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) - E-Burgas.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде да провери как се развива строежа на Северния обход и сподели, че ако той е бил на власт пътният възел е щял да бъде готов още преди осем месеца. "Така го заварвам както си беше и по наше време. Сега заради нашето посещение са докарали един багер и 3-4 работници, за да се правят че работят", сподели бившият премиер. 

Кандидатите за народни представители на ГЕРБ от Бургас споделиха, че парите за предизборната кампания ще бъдат дарени на семейството на загиналия преди дни полицай Атанас Градев. Служителят на реда, който стана жертва на порочната каналджийска схема, е бил единственият работещ в семейството си. 

По отношение на наболелия и актуален проблем с доставките на газ Борисов разкри, че има решение, което си го пази в тайна като се върне на власт.  

Свързани статии
Мнозинството от българите предпочита да гласува с машини за честни избори Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Безплатно измерване на кръвната захар за бургазлии Движението по Северния обход започва от понеделник Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Ден за размисъл преди изборите утре Ясен е графикът за обучения на СИК в Бургас СИК посочи местата за гласуване на хората с увреждания в Бургаско Демонстрации как се гласува с машина започват на ключови места в Бургас
Тагове
северен обход бойко борисов избори кампания герб
Коментари

Още от последните новини