ГЕРБ поиска оставката на правителството

ГЕРБ поиска оставката на правителството - E-Burgas.com

ГЕРБ иска оставката на правителството. Това обяви Петя Аврамова по време на брифинг във Враца, предаде Нова тв. На посещение в града са лидерът на партията Бойко Борисов, Даниел Митов, Томислав Дончев, Десислава Атанасова, Делян Добрев и други представители на партията.

„Ние сме последната държава без План за възстановяване. Защо? Защото се чудят как да откраднат парите", коментира Делян Добрев.

„Нищо друго освен батериите не са пипнали в него. Там, откъдето не могат да измислят как да откраднат пари - ето ги батериите. Българската държава няма нужда от батерии", каза още той. И добави: „Преди три дни в Министерския съвет е подписан меморандум с руски олигарси. Затова искаме оставка".

Според Томислав Дончев настоящото правителство вероятно е най-некомпетентното и безпомощно правителство в историята на България. „Нашият екип подготви за 4-5 месеца готов План, правителството на промяната за 1 година не може да го подпише и предаде. Преди всичко трябва да си отговорим на едни въпрос - как стигнахме дотук. Този въпрос ми го задават през последните седмици навсякъде. Отговорът не е заровен нито в последните 3 месеца, нито през миналата година. Откакто ние сме се появили като политическа формация объркахме много сметки", коментира той.

„В чия болна глава може да се роди идеята да арестуваш политическия си опонент?", запита Дончев

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Исканата оставка на зам.-шефа на граничните е факт Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам Поискаха оставката на министъра на културата Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват Любен Дилов-син: Опитват се да отклонят вниманието от цените на горивата, тока и олиото
Тагове
оставка правилтеслтво герб
Коментари

Още от последните новини

Спорт
ГЕРБ поиска оставката на правителството - E-Burgas.com

Регата 24 Май