Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам

Борисов сърдит: На този обран бостан няма да се връщам - E-Burgas.com

Инфлацията расте като великденски козунак. Нашите три правителства държаха инфлация между 0% и 3%. Сега ще махнат ДДС, но мога да се обзаложа, че цената на хляба няма да се промени, защото за житото - нафтата поскъпна, торовете, химикалите. С всяка мярка сега на правителството се увеличава инфлацията. Ще обеднеем жестоко. Това заяви Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти в Шумен.

Ние всичко плащахме напред на общините, за да може да стане. Какво стана със зърното? Нали тук е житницата ни. Къде са тези милиарди и 200. Всички си подписаха договорите с "Газпром", взимат си евтиния газ и си мълчат, защото не са "такива герои", добави бившият министър-председател, пише novini.bg. 

И викате "оставка" и ГЕРБ да се връща. На този обран бостан в момента. Искате да ме направите заложник. Управляващите ви лъжат безсрамно и правят невъзможно връщането на нормалния живот, който имаше при нас. И да ме бутате за вот на недоверие и да правим нови избори - не участвам, обърна се лидерът на ГЕРБ към симпатизантите. Вече 1 година ГЕРБ ги няма. Каква е борбата с корупцията? За 1 година какво разкриха, какво видяха?, коментира Борисов.

Тази ярост и злоба идва от паника, която усещат. Жегата, която усещат, не от нас - от народа. И понеже са поели ангажименти, които не могат да изпълнят, се чудят как да се скрият зад Радев или не знам къде. Страшна еуфория - много добри били служебните министри, каза още той.

Свързани статии
Бойко Борисов: ГЕРБ ще предложи експертно правителство Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Борисов: Вече нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление ГЕРБ поиска оставката на правителството Борисов: Разкараха ме като панаирджийска мечка, треперих да не ми подхвърлят нещо Бойко Борисов е призован на разпит от прокуратурата Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват
Тагове
ГЕРБ Бойко Борисов
Коментари

Още от последните новини