Без валежи по морето днес

Без валежи по морето днес - E-Burgas.com

Днес ще преобладава слънчево време. След обяд, главно над източните и планинските райони, ще се развие купеста облачност, но само на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в източните райони - умерен североизточен вятър, съобщи БНТ.

Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°, в София - около 27°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време, след обяд с временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е много малка. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат от 25° до 27°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще преобладава слънчево време. След обяд ще се развива купеста облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб вятър от северната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра ще бъде около 21°, на 2000 метра - около 13°.

През следващите дни до края на седмицата ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места, главно в Западна България и планинските райони, ще превалява краткотраен дъжд. В по-голямата част от страната ще е почти тихо, в източните райони ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури в повечето райони ще са между 28° и 33°.

Свързани статии
Слънчево време край морето и днес Синоптик: Доста валежи ни чакат през октомври Уикендът идва с предупреждение за опасно време Топъл уикенд, но с много валежи По-високи температури днес, по морето остава слънчево Последен горещ ден, от неделя дъждове Утре до обяд слънце, следобед облаци и дъжд Започна кампанията за превенция на слънчевите изгарания (Снимки) Близо 40 градуса на места в първия ден на юли И днес ще е слънчево, температурите стигат до 34 градуса на места
Тагове
валежи слънце
Коментари

Още от последните новини