Синоптик: Доста валежи ни чакат през октомври

Синоптик: Доста валежи ни чакат през октомври - E-Burgas.com

Октомври ще бъде есенен месец, с доста валежи. Най-ниските температури се очакват през третото десетдневие - между минус 5 и 0 градуса. Най-високите температури още утре на 1 октомври - между 27 и 32 градуса, но в следобедните часове ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, заяви по БНТ Анастасия Кирилова, синоптик от НИМХ.

Времето на изборите ще бъде с променлива облачност, със слаби валежи. Ще започне съществено понижение на температурите.

През първото десетдневие на октомври ще бъде с краткотрайни валежи и гръмотевици. В средата на месеца отново се очакват валежи, но и разкъсване на облачността. През третото десетдневие в първите дни ще има повече слънце, като последните 5-6 дни се очаква да бъде по-топло.

Свързани статии
Уикендът идва с предупреждение за опасно време Топъл уикенд, но с много валежи Без валежи по морето днес Иде временно захлаждане, възможни са валежи във вторник Майски хлад и валежи днес, до 15 градуса по морето До 11° градуса по морето днес, валежите постепенно спират От утре рязко студено, жълт код за валежи в цялата страна Оранжев код за значителни валежи днес Започва чувствително захлаждане с валежи от дъжд и сняг Дъждът по Черноморието ще продължи и днес
Тагове
валежи
Коментари

Още от последните новини