Асансьори ще заработят на няколко бургаски подлеза (Снимки)

Асансьори ще заработят на няколко бургаски подлеза (Снимки) - E-Burgas.com

В продължение на политиката си за надграждане на постигнатото през изминалите няколко години по отношение адаптирането на градската среда към проблемите на хората със затруднена мобилност, Община Бургас монтира 8 асансьора на 4 подлеза. След като измина тестовия период, от утре те ще бъдат включени за общо ползване. Все пак, ако установите някъде засечка, непременно се обадете на дежурния в Общината, за да регулираме техниката бързо – 056 907 218.

„Асансьорите могат да използват както хора в инвалидни колички, така и майки с бебешки колички и велосипедисти. Важното е да пресичате по безопасен начин, а не да рискувате живота и здравето си на пътя!“, каза кметът Димитър Николов.

Подлезите в Бургас с монтирани нови асансьори са следните:

- На бул. „Стефан Стамболов“ – между Второ РПУ и зала „Арена Бургас“, двустранно;

- На бул. „Стефан Стамболов“ – при спортна зала „Младост“, двустранно;

- На бул. „Стефан Стамболов“ – спирка УМБАЛ, двустранно;

- На кръстовището „Демокрация“ – „Копривщица“, двустранно.

Галерия
Свързани статии
Млади бургазлии с идея за терена под стария кожен диспансер (Снимки) Андрей Рунчев: Възможно е Северният обход да заработи частично още в края на това лято Айтос обновява спортната инфраструктура (Снимки) Нов паркинг облекчава трафика в "Изгрев", строят и зона за отдих (Снимки) Представиха нов стратегически суперпроект в Созопол (Снимки) Градинката около блок в "Изгрев" придобива "европейски" вид, правят и паркинг Напредва изграждането на Северния обход на Бургас, вижте откъде ще минава трасето (снимки) Ден след гласуването на бюджета: Започна реализирането му в "Изгрев" и "Славейков" (Снимки) "Риба, ама цаца! - Цаца, ама риба!" или какво ще четем по бургаските пейки лятото Планът за Интегрирано развитие на Бургас ще бъде представен на обществено обсъждане
Тагове
асасньори подлези инфраструктура
Коментари

Още от последните новини